Ευχαριστήριο Ι.Ν.Κοιμήσεως της Θεοτόκου προς χορωδία

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Η Ενορία μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την πολυφωνική χορωδία του Ακαδημαϊκού Μουσικού Συνδέσμου Θεσσαλονικέων, την οποία είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε και να απολαύσουμε στην Θ. Λειτουργία της περασμένης Κυριακής.
Η χορωδία απέδωσε τους ύμνους της Θ. Λειτουργίας με ιδιαίτερη τέχνη και τεχνική προσδίδοντας στο ιερό Μυστήριο μια ιδιαιτερότητα αλλά και ένα διαφορετικό, πολυφωνικό, άκουσμα στους εκκλησιαζόμενους. Τη χορωδία διηύθυνε ο μαέστρος και εκπαιδευτικός μουσικής κ. Σάββας Βρεττός. Μετά την Θ. Λειτουργία η Ενορία μας δεξιώθηκε τα μέλη της χορωδίας στην αίθουσα δεξιώσεων του Πνευματικού μας Κέντρου παραθέτοντας καφέ και εδέσματα που, φιλοφρόνως, ετοίμασαν κυρίες της Ενορίας μας. Τέλος ο προϊστάμενος του ιερού μας Ναού, π. Νικόλαος Μοναστηρίδης, πρόσφερε στον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Μιχάλη Καλώτα μια εικόνα, αντίγραφο της εφεστίου εικόνας της Ενορίας μας, της Παναγία Πορταϊτίσσης των Ιβήρων, ευχαριστώντας τον ίδιο και τα μέλη της χορωδίας για την παρουσία τους. Ο π. Νικόλαος και ο κ. Καλώτας ανανέωσαν το ραντεβού για μια συναυλία στο εγγύς μέλλον.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.