Αρχική ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Εύχομαι να αποκτήσω ένα δωμάτιο Ninjago – Βασίλης, 6, οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

Εύχομαι να αποκτήσω ένα δωμάτιο Ninjago – Βασίλης, 6, οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία

Ο Βασίλης είναι ένας 6χρονος ονειροπόλος, που μια όμορφη μέρα ονειρεύτηκε να αποκτήσει ένα καινούριο δωμάτιο. Σε αυτό ήθελε να βρίσκονται οι αγαπημένοι του ήρωες, ώστε να περνούν μαζί τις πιο όμορφες και συναρπαστικές περιπέτειες! Οι φοβεροί και τρομεροί Ninjago λοιπόν επιστρατεύθηκαν από τις νεράιδες του Οργανισμού, προκειμένου να διακοσμήσουν το νέο δωμάτιο του Βασίλη, στο οποίο θα περνά όμορφες στιγμές μέσα στην ημέρα, και θα θυμάται πως η ζωή είναι πολύχρωμη, γεμάτη χαρά και παιχνίδι!

Ο μικρός μας είναι παιχνιδιάρης και δραστήριος, και με όλη του την ενέργεια είχε αναφωνήσει χαρακτηριστικά στη νεράιδα: «Θέλω ένα δωμάτιο Ninjago, με ένα κρεβάτι που θα έχει τσουλήθρα και σκάλα!».

Από την αρχή ήταν πολύ σαφής στις οδηγίες του, και έτσι  νεράιδες και  ξωτικά ξεκίνησαν με μεγάλη διάθεση και όρεξη τη δημιουργία αυτού του υπέροχου δωματίου που θα τον έκανε τόσο χαρούμενο. Φυσικά,  μεγαλύτερη σύμμαχός τους ήταν η φανταστική μητέρα του Βασίλη,  από την οποία μάθαμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για το όνειρό του, το τι εκείνος προσδοκούσε και ανέμενε από τον νέο του χώρο.

Εβδομάδες ολόκληρες δούλευαν πυρετωδώς, ώστε στο τέλος να είναι σε θέση να παρουσιάσουν με τον πιο φαντασμαγορικό  τρόπο το τελικό αποτέλεσμα σε μια λαμπερή  εκπλήρωση  ευχής. Και κάπως έτσι, έφτασε η μεγάλη ημέρα! Μόλις άνοιξε η πόρτα του δωματίου, ο Βασίλης έμεινε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό! Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Δε μπορούσε ακόμα και με την παιδική φαντασία του να συνειδητοποιήσει την ομορφιά του καινούριου δωματίου. Οι τοίχοι ήταν πράσινοι όπως ακριβώς τους είχε φανταστεί, με φιγούρες από τους αγαπημένους του ήρωες Ninjago. Ενθουσιάστηκε με όλα τα νέα έπιπλα, με αποκορύφωμα την κατακόκκινη  συρταριέρα, με την οποία ξετρελάθηκε πραγματικά!

Όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο, δεν σταμάτησε ούτε για μια στιγμή να ανεβαίνει από τη σκάλα στο νέο του κρεβάτι, και αμέσως να κατεβαίνει από την τσουλήθρα που τόσο είχε επιθυμήσει!. Κατέβαινε, και πάμε πάλι από την αρχή! Ήταν ενθουσιασμένος!

Η ημέρα εκπλήρωσης της ευχής του ήταν από τα καλύτερα που θα μπορούσαν να του συμβούν, και του έδωσε μια απαραίτητη δύναμη για να συνεχίσει να ξεπερνά τα εμπόδια στη ζωή του. Πλέον είχε όλα όσα ποθούσε, αφού το όνειρό του είχε γίνει πραγματικότητα!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

oraiokastro 24 Η ενημέρωση δεν έχει ώρα