Εώς πότε απλήρωτοι;

Σταθερή στις κακές της συνήθειες η διοίκηση Γαβότση, άφησε απλήρωτους τις Άγιες ημέρες του Πάσχα για τρίτο συνεχόμενο μήνα τους εργαζόμενους ΑμεΑ της ΔΗ.Κ.Ε.Ω (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση).
Με δηλώσεις του μάλιστα σε τοπικό site, ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης, επιτίθεται σφόδρα εναντίον της προϊσταμένης της Οικονομικής Υπηρεσίας του δήμου, προχωρώντας σε πολύ βαριές καταγγελίες εναντίον της, καθώς δήλωσε, «Yπεύθυνη για την μη πληρωμή των ΑμεΑ είναι η προϊσταμένη της Οικονομικής Υπηρεσίας του δήμου, η οποία παρά τα αλλεπάλληλα έγγραφα που έχω αποστείλει, δεν θέλει να συμμορφωθεί και να κάνει σωστά τη δουλειά της, ώστε να προχωρήσει στη χρηματοδότηση προς στη δημοτική επιχείρηση του δήμου».
Επειδή το θέμα κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρό, θεωρούμε επιβεβλημένη την παρουσία της στο ερχόμενο δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη 19 Απριλίου, προκειμένου να πει την άποψη της και να απαντήσει στις συγκεκριμένες κατηγορίες. Καλούμε τη διοίκηση να προχωρήσει στην απαραίτητη διαδικασία.

Από το Γραφείο Τύπου “Δύναμη Δημιουργίας”
Papakonstantinou,Παπακωνσταντίνου δύναμη δημιουργίας νέα προταση

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.