Ε.Κ.Π.Δ: Οι συκοφαντίες και τα ψέματα του προέδρου της κοινότητας Δρυμού

Ε.Κ.Π.Δ: Οι συκοφαντίες και τα ψέματα του προέδρου της κοινότητας Δρυμού

Πιστεύουμε ότι ο «Σκεπτόμενος» του Γιάννη Τσαρούχη περιέγραψε με τον καλύτερο τρόπο, ποιο είναι το σπορ του προέδρου της κοινότητας μας, όπως φαίνεται στην προηγούμενη ανάρτηση μας (Το εθνικό σπορ των Ελλήνων δεν είναι το ποδόσφαιρο. Είναι η απαξίωση, η αμφισβήτηση και η συκοφάντη στη των άλλων. Ειδικά όταν κάνουν κάτι σημαντικό).
Σε κάθε περίπτωση, ενώ ο πρόεδρος της κοινότητας μας, θα έπρεπε να αγκαλιάζει όλους όσους προσπαθούν για το καλό του Δρυμού, όπως έχουν αποδείξει ότι κάνουν τα μέλη της Ενωτικής Κίνησης, αυτός, επειδή είναι αδρανής και άπρακτος, με το μόνο που ασχολείται και προσπαθεί είναι να απαξιώνει τις προσπάθειες της Ενωτικής Κίνησης, με ψεύτικες αναρτήσεις και συκοφαντίες.
Όταν, μετά την υγειονομική κρίση, θα αποδειχθεί όλη η αλήθεια, για τη μελέτη και τις ενέργειες που έγιναν από την πλευρά μας για να έρθει το φυσικό αέριο στο Δρυμό, τότε το ελάχιστο που θα πρέπει να κάνει για το καλό του χωριού μας, θα είναι, είτε να ζητήσει δημόσια συγνώμη, είτε να παραιτηθεί, καθόσον θα πρόκειται για έναν κοινό συκοφάντη που με ψέματα προσπαθεί να παραπλανήσει τους συντοπίτες μας και να ακυρώσει τη δουλειά και τις προσπάθειες της Ενωτικής Κίνησης η οποία έχει αποδείξει ότι προσπαθεί και δουλεύει ανιδιοτελώς μόνο για το καλό και την πρόοδο του χωριού μας.
Όσο για τα πολιτικά οφέλη, εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια ο κ. Πρόεδρος, γιατί το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα πολιτικά του οφέλη και η πολιτική του ανέλιξη, καθόσον είναι γνωστές σε όλους, οι πολιτικές του φιλοδοξίες και οι κινήσεις του για την ένταξη του σε πολιτικούς σχηματισμούς.
Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.