Ε.Κ.Π.Δ. : Ο Δήμος Ωραιοκάστρου έχει ενταχθεί στη τροποποίηση Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων;

Ε.Κ.Π.Δ. : Ο Δήμος Ωραιοκάστρου έχει ενταχθεί στη τροποποίηση Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων;

Ένα τεράστιο πρόβλημα που δημιουργήθηκε το 2010 με το Γενικό πολεοδομικό σχέδιο (ΓΠΣ) Μυγδονίας που υπολείπεται πράξη εφαρμογής και αποτελεί τροχοπέδη τόσο για την οικιστική αλλά και την επιχειρηματική ανάπτυξη της Μυγδονίας δυστυχώς συνεχίζεται!

http://www.pkm.gov.gr/biomhx…/nomothesia/GPS%20MIGDONIAS.pdf

Ένα Γενικό Πολεοδομικό σχέδιο που αντί να λύσει προβλήματα δημιούργησε ακόμη περισσότερα με υποβάθμιση των περιουσιών των δημοτών Μυγδονίας και πλέον Δημοτών Ωραιοκάστρου, όπου η τότε επέκταση έγινε κατά το δοκούν από την τότε Διοίκηση Μυγδονίας.

Το ίδιο έργο συνεχίζεται και σήμερα!

Η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου απέδειξε ότι δεν είναι στις προτεραιότητες της να ασχοληθεί με τόσο σοβαρά θέματα που δεν είναι τίποτα άλλο από τις ίδιες τις περιουσίες των πολιτών και την διασφάλιση των δημοτικών εκτάσεων!
Με αρνητική έκπληξη είδαμε ότι ο Δήμος Ωραιοκάστρου πήρε απόφαση κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή για ένταξη των Δημοτικών ενοτήτων στα Τοπικά πολεοδομικά σχέδια του Υπουργείου Ενέργειας.

Καλούμε τη Διοίκηση να θέσει την ανάπτυξη της περιοχής μας σε πρώτη προτεραιότητα!

Απαιτούμε για θέματα που θα επηρεάσουν τις επόμενες δεκαετίες τον τόπο μας την άμεση ενημέρωση των κατοίκων.

Είμαστε στη διάθεση του Δήμου να εργαστούμε για να λύσουμε προβλήματα της κοινωνίας.

Οι δημότες στις εκλογές του Μαϊου 2019 ζήτησαν αλλαγή, ζήτησαν ποιότητα ζωής, ζήτησαν λύση προβλημάτων και όχι απλούς διαχειριστές σαν τους προηγούμενους!

Με βάσει το σχετικό επισυναπτόμενο άρθρο, καλούμε την διοίκηση του Δήμου να ενημερώσει άμεσα τους πολίτες αν έχουμε ενταχθεί στα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια ή Όχι.

Θα γίνει διαβούλευση με τους κατοίκους Δρυμού ώστε να λάβει υπόψιν τις ιδιαιτερότητες του χωριού μας και να τροποποιηθεί το υπάρχον Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο για να αρθούν οι αδικίες και η ομηρία του χωριού μας?

Ως Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού την λέξη αδράνεια την έχουμε ξεγράψει από το λεξιλόγιο μας και το δείχνουμε κάθε ημέρα.

Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.