Ε.Κ.Π.Δ. : Φυσικό Αέριο στο Δρυμό, στη Λητή και το Μελισσοχώρι το 2022

Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού “Φυσικό Αέριο στο Δρυμό, στη Λητή και το Μελισσοχώρι το 2022”

Αγαπητοί συντοπίτες μας.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι μετά από μήνες συντονισμένων ενεργειών και εύστοχων αιτημάτων της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού και ανθρώπων που πραγματικά αγαπούν τον Δρυμό ο στόχος μας που ήταν να ενταχθούν τα χωριά μας (Δρυμός, Λητή και Μελισσοχώρι) στο Δίκτυο Διανομής Φυσικού Αερίου γίνεται πραγματικότητα.
Μετά τον ΔΕΣΦΑ που έχει συμπεριλάβει ήδη από το καλοκαίρι του 2020 στον Κατάλογο Μικρών Έργων, το έργο για την Κατασκευή Μετρητικού/Ρυθμιστικού Σταθμού Εισόδου πόλεως στην περιοχή του Δρυμού, προϋπολογισμού 2.500.000€ και χρόνου παραδόσεως το φθινόπωρο του 2022, σήμερα μας κοινοποιήθηκε και το νέο Πρόγραμμα Ανάπτυξης Δικτύου Διανομής Θεσσαλονίκης & Δικτύου διανομής Θεσσαλίας για την περίοδο 2021-2025 της ΕΔΑΘΕΣΣ.
Σε αυτό έχει προγραμματιστεί να συνδεθούν ο Δρυμός, η Λητή και το Μελισσοχώρι στο Δίκτυο Διανομής Φυσικού Αερίου το 2022 και θα δημιουργηθεί δίκτυο χαμηλής πίεσης 4 bar, μήκους 56.435 μέτρων, για την εξυπηρέτηση 2.687 συνδέσεων, δηλαδή θα συνδεθούν 2.687 κατοικίες των τριών χωριών και το ύψος της επένδυσης θα ανέλθει στο ποσό των 8.088.540€.
Εμείς παρακολουθούμε από κοντά όλα τα υπόλοιπα στάδια που αφορούν την ΕΔΑΘΕΣΣ και την ΡΑΕ για τα επόμενα στάδια της υλοποίησης του έργου και θα σας ενημερώνουμε σχετικά.
Τα μέλη, οι εκλεγμένοι και η διοίκηση της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Δρυμού θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους κατοίκους του Δρυμού που την εμπιστεύτηκαν και την δώσανε φωνή και δύναμη πριν από έναν χρόνο και σήμερα αυτά που υποσχεθήκαμε να τα κάνουμε πράξη προς όφελος όλων των συγχωριανών μας.
Τους διαβεβαιώνουμε ότι συνεχίζουμε να εργαζόμαστε αδιάκοπα για το καλό του χωριού μας μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, αλλά και ιδιοτελείς πρακτικές που έχουν ως στόχο μόνο την προσωπική προβολή και όχι το καλό και την πρόοδο του τόπου μας. Εμείς δεν ζούμε στην αδράνεια αλλά παλεύουμε, ενεργούμε και πιέζουμε όλους τους αρμόδιους προς όφελος όλων μας.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.