Ζέρβας: Πού ήταν η κυρία Νοτοπούλου να συζητήσει για τα προβλήματα της πόλης;

Ζέρβας: Πού ήταν η κυρία Νοτοπούλου να συζητήσει για τα προβλήματα της πόλης;

«Υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκουν λύσεις στα προβλήματα και άνθρωποι που βρίσκουν προβλήματα για κάθε λύση», είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας μιλώντας στον Status FM στον Δημήτρη Μανούση και την Κατερίνα Νικολάου.

«Δεχτήκαμε την απελπισμένη εισήγηση όλων των εμπορικών συλλόγων και επιμελητηρίων να αφαιρεθούν τα πασαλάκια», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας . «Πού ήταν η κυρία Νοτοπούλου, που δεν πατάει ούτε καν στα δημοτικά συμβούλια που γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης», δήλωσε αγανακτισμένος ο Δήμαρχος. «Κάποιοι έχουν μείνει στο τραμ το τελευταίο σε αυτή την πόλη», είπε ο Δήμαρχος σχετικά με την κριτική για τα 50 λεωφορεία και τον νέο ποδηλατόδρομο, ενώ είπε πως είναι οι ίδιοι, οι οποίοι καθυστερούν το ΜΕΤΡΟ της Θεσσαλονίκης. «Προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε ούτε λεπτό χαμένο ώστε να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη η ζημία στον τουρισμό», είπε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος χτες συναντήθηκε με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Θεοχάρη και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. «Μέχρι το τέλος της 4ετίας η Τούμπα θα έχει αλλάξει μορφή», είπε ο Δήμαρχος σχετικά με το νέο γήπεδο αλλά και τους στάβλους της Παπάφη.

ΗΧΗΤΙΚΟ

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=a2FEfXc3pjs&feature=emb_logo

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.