Ζωντανά τώρα όλες οι τελευταίες εξελίξεις του κορονοϊού στην Ελλάδα

2013 νέα κρούσματα – Τα 545 εντοπίστηκαν στην Θεσσαλονίκη, 519 στην Αττική, 93 στις Σέρρες, 80 στην Μαγνησία 
Διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ βρίσκονται 607 συμπολίτες μας
101 τα σημερινά θύματα

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Παρασκευή 2.013 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των μολύνσεων σε 101.287. Η Covid-19 στοίχισε τη ζωή σε 101 ανθρώπους το τελευταίο 24ωρο, ενώ 607 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.  Τα περισσότερα νέα κρούσματα εντοπίζονται στη Θεσσαλονίκη, όπου έγιναν 545 νέες διαγνώσεις. Ακολουθούν η Αττική με 519 νέα κρούσματα, η Λάρισα με 106, οι Σέρρες με 93 και η Μαγνησία με 80 νέες μολύνσεις.

Παρακολουθήστε απευθείας την ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, την εξέλιξη της πανδημίας, την απόδοση των μέτρων και του λοκντάουν και την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και το Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη. Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Μο

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.