Ζωντανεύει το “Μαγεμένο Στρατόπεδο” απο σήμερα

Το «Μαγεμένο Στρατόπεδο» απέναντι από το Δημαρχείο Παύλου Μελά, άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 και για 7 μερόνυχτα, μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα, πρόσφερε χαρούμενες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

Η πρώτη οργανωμένη μεγάλη δράση μέσα στο πρώην στρατόπεδο και μελλοντικό Μητροπολιτικό Πάρκο Παύλου Μελά, μετά την υπογραφή της Σύμβασης παραχώρησης στο Δήμο Παύλου Μελά, προσέλκυσε κόσμο από όλες τις γωνιές της πόλης.

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 η μαγεία των Χριστουγέννων επιστρέφει και μέχρι τη 1 Ιανουαρίου 2019, ο Άγιος Βασίλης, ξωτικά και νεράιδες, ανοίγουν μια απέραντη αγκαλιά μέσα στο Χριστουγεννιάτικο χωριό «Μαγεμένο Στρατόπεδο» και χαρίζουν ψυχαγωγία, βιωματικά παιχνίδια, εμπειρίες, γνώση στα παιδιά μας.

Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου και το Τμήμα Υγείας, Κοινωνικών και Προνοιακών Θεμάτων, μας προσκαλούν να επισκεφθούμε και φέτος με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ το μαγικό βασίλειο στη Σταυρούπολη του Δήμου Παύλου Μελά, να ανάψουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, να τραγουδήσουμε τα κάλαντα, να ζήσουμε την εορταστική ατμόσφαιρα στην κεντρική εξέδρα εκδηλώσεων, στο σπίτι του Άη Βασίλη, στα άλλα θεματικά σπιτάκια και χώρους, μέσα στο πρώην στρατόπεδο, σε συνεργασία με συλλόγους και σημαντικούς φορείς της Θεσσαλονίκης.

Μουσικές συναυλίες, θέατρο, χορός, αφήγηση παραμυθιών, κουκλοθέατρο, ανιματέρ, ακροβατική γυμναστική, κατασκευές, μαγειρική, σκοποβολή, τοξοβολία, κομμωτική, face painting, διατροφοπαιχνίδια και περιβαλλοντική εκπαίδευση, δώρα και πολλές πολλές εκπλήξεις!

Μάλιστα οι διοργανωτές θα πρωτοτυπήσουν καθώς η αλλαγή του χρόνου θα γίνει με ποντιακά έθιμα και ένα ζωντανό μουσικό πρόγραμμα υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας!

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.