Ηλεκτρονικό δημοψήφισμα απο την ΑΝ.Α.Σ.Α. για τα λατομεία στο Ωραιόκαστρο και την καύση απορριμμάτων απο το ΤΙΤΑΝ

Ηλεκτρονικό δημοψήφισμα απο την ΑΝ.Α.Σ.Α. για τα λατομεία στο Ωραιόκαστρο και την καύση απορριμμάτων απο το ΤΙΤΑΝ

Σε ηλεκτρονικό ψήφισμα προχώρησε η παράταξη ΑΝ.Α.Σ.Α. έπειτα απο την απόφαση παράταση της μίσθωσης για 20 χρόνια στην ΤΙΤΑΝ Α.Ε. δημοτικού λατομείου αδρανών υλικών στη λατομική περιοχή Δρυμού Ωραιοκάστρου.

Ακολουθεί το κείμενο της ΑΝ.Α.Σ.Α. και ο σύνδεσμος το Άτυπο Ηλεκτρονικό Δημοψήφισμα, η ψηφοφορία του οποίου είναι ανώνυμη.


ΝΑΙ η ΟΧΙ στα Λατομεία στο Δήμο Ωραιόκαστρο

Με πρωτοβουλία του προέδρου του Τοπικού Δρυμού και του Δημάρχου Ωραιοκάστρου ψηφίσθηκε η παράταση μίσθωσης λατομείου για 20 χρόνια στην περιοχή του Δρυμού. Η «μεθόδευση» της ανανέωσης, οι «διαπραγματεύσεις» πίσω από κλειστές πόρτες, αντιδημοκρατικά, χωρίς να ενημερωθεί καμία δημοτική παράταξη, δεν άφησαν το περιθώριο στους δημότες μας να εκφράσουν τη γνώμη τους για ένα τόσο σοβαρό θέμα, πράγμα που καταδίκασε κατηγορηματικά και δια της ψήφου του, ο επικεφαλής της «αν.α.σ.α.» Παντελής Σκαρλάτος.

– «Επειδή δεν τιμολογούμε την Υγεία των παιδιών μας και των συμπολιτών μας»

– «Επειδή λέμε όχι στην υποβάθμιση του περιβάλλοντος του Δήμου Ωραιοκάστρου και της ευρύτερης περιοχής»

– «Επειδή λεμέ όχι στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κάτοικων του τόπου μας»…

Καταγγέλλουμε την συνεργασία του Κ. Πατσαλά και του Π. Τσακίρη για τα δήθεν αντισταθμιστικά οφέλη, τα οποία είναι χάντρες για ιθαγενείς.

Δεν ξεπουλάμε τον τόπο μας για 30 αργύρια.

Καλούμε του συμπολίτες μας να συμμετάσχουν σε ένα άτυπο δημοψήφισμα δείχνοντας την επιθυμία όλων μας απέναντι σ’ αυτές τις αποφάσεις της χωρίς την συμμετοχή μας. Κανένα οικονομικό αντάλλαγμα δεν αντισταθμίζεται με την υγεία μας και την καταστροφή του περιβάλλοντος.

Ψηφίστε εδώ
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.