Ημέρα κατά των ναρκωτικών: Βγες νικητής!

Ημέρα κατά των ναρκωτικών: Βγες νικητής!

 

“Μια φορά στο τόσο τι πειράζει; Όλοι το κάνουν άλλωστε”. “Και τι θα πάθω αν δοκιμάσω; Δε χάλασε κι ο κόσμος”. Αυτά , συνήθως, είναι τα πιο συχνά ερωτήματα των νέων στις μέρες μας. Απλά ερωτήματα τα οποία καταλήγουν σε έναν Γολγοθά, έναν δρόμο στρωμένο με αγκάθια και μια ελπίδα να λιγοστεύει ολοένα και περισσότερο. Μια διαδρομή με στροφές , περισσότερες ανηφόρες παρά κατηφόρες μέχρι να φτάσει κάποιος στο τέρμα. Να μπορέσει να αναγεννηθεί ,να προσαρμοστεί και τέλος να επανενταχθεί.

Θα ήταν σημαντικό να ξεκινήσει μια καμπάνια για την πρόληψη κατά των ναρκωτικών, με ένα πλαίσιο δράσεων και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες από την Διοίκηση του Δήμου, για την αντιμετώπιση της εξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες. Μια ενημέρωση με στόχο τη γνώση αποτελεί ένα κομμάτι της πρόληψης και είναι παράγοντας άκρως απαραίτητος στον πόλεμο αυτό. Η πρόληψη δεν είναι υπόθεση μόνο των γονιών ή μόνο των ειδικών, αλλά αφορά ολόκληρη την κοινωνία.

Ιορδάνης Χριστοδουλίδης

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Νορθάμπτον της Αγγλίας

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.