αποτέλεσμα της ημερίδας του Ε.Σ.Ω. για τον ΟΑΕΕ

Η ισχύς εν τη ενώση ήταν το κεντρικό νόημα της σημερινής ημερίδας του Ε.Σ.Ω. απέναντι στα αντισυνταγματικά που πράττει ο ΟΑΕΕ στους ασφαλιζόμενους του.
Τα προβλήματα πολλά και κοινά,στέρηση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης την ώρα που ο ΟΑΕΕ παρανόμως τους χρεώνει για αυτήν (ενώ αρνείται να την παράσχει λόγω οφειλών),όροι για τις ρυθμίσεις για τα χρέη στον ΟΑΕΕ που είναι εκτός πραγματικότητας με αποτέλεσμα ελάχιστοι να προσέρχονται για να ρυθμίσουν για το νομικό πλαίσιο αντιμετώπισης της καταχρηστικής πολιτικής του ΟΑΕΕ,
για ομαδικές προσφυγές κατά των παράνομων πράξεών του,
για οργανωμένες ομαδικές κινήσεις προς την πολιτική ηγεσία αναφορικά με τους όρους των ρυθμίσεων και πολλά ακόμη που ο κάθε ένας πολεμάει μόνος του απέναντι στον ΟΑΕΕ, στο Υπουργείο Εργασίας, στην Τρόικα, σε κάθε έναν τελικά που αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς. Σε κάθε έναν που μας θεωρεί πολίτες τρίτης κατηγορίας.
Ο Ε.Σ.Ω. σε συνεργασία με τον σύλλογο “ασφαλισμένων ανασφάλιστων του ΟΑΕΕ Θεσσαλονίκης” καλεί ολους τους ελεύθερους επαγγελματίες σε μια ομαδική προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο mail του συλλόγου
[email protected] και τηλ. 6999501100
Η ανταπόκριση των επαγγελματιών μικρή…προφανώς οι επαγγελματίες του Ωραιοκάστρου δεν αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα και πιστεύουν οτι δεν θα αποκτήσουν ποτέ….το “των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν” ή το “συν Αθήνα και χείρα κίνει” είναι άγνωστο για αυτούς….πιο βολικό τους είναι να αντιδρούν και να κινούνται πίσω απο ένα πληκτρολόγιο!!!
Την ημερίδα του Ε.Σ.Ω. στήριξε το “THE OPEN HOUSE”
Μεσογειακή Κουζίνα – Cafe Restaurant
Κομνηνών 47 & Δημοκρατίας, Ωραιόκαστρο

20140209-120446.jpg

20140209-120459.jpg

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.