Η αδελφοποίηση των ομάδων Θέρμη-Δρυμός είναι πλέον γεγονός

Η αδελφοποίηση των ομάδων Θέρμη-Δρυμός είναι πλέον γεγονός

Ο πρόεδρος της Εθελοντικής Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Δρυμού, κ. Νικόλαος Γιάμπαστος μίλησε στο oraiokastro24  για την αδελφοποίηση με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Δήμου Θέρμης και ο στόχος αυτής.

Η αδελφοποίηση με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Δήμου Θέρμης ξεκίνησε από μια κοινή εκπαίδευση και κατόπιν συζήτησης διαπιστώσαμε ότι τα δύο σωματεία έχουμε κοινές ιδέες και οράματα για τον τόπο μας, έτσι αποφασίσαμε να προβούμε στην αδελφοποίηση των δύο ομάδων για να υπάρχει κοινή γραμμή και ένας κοινός στόχος οπότε θα μπορέσουμε να πάμε την πολιτική προστασία του τόπου μας ένα βήμα ποιο μπροστά.

Στόχος μας είναι να πολλαπλασιάσουμε τα οχήματα μας και τους εθελοντές μας για να μπορέσουμε να μειώσουμε τους χρόνους στις δασικές πυρκαγιές και να είμαστε σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο σε κάθε φυσική καταστροφή, γιατί εμείς είμαστε της πρόληψης και όχι της καταστολής. Ευχόμαστε να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα μας για το κοινό καλό, την προστασία των ανθρώπων και του περιβάλλοντος.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που κάθονται

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που κάθονται

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.