Η ανάρτηση του προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Κεραυνού που συγκίνησε

Μπορεί η ομάδα μίνι στο μπάσκετ του Κεραυνού Ωραιοκάστρου να έχασε από τον Όλυμπο Κορδελιού όμως ο προπονητής της ομάδας Κώστας Τσελεμπής …

είχε μόνο καλά λόγια και συγχαρητήρια να πει στους παίκτες του από την προσωπική του σελίδα στο facebook. Μια εμφάνιση που αφιέρωσε σε δύο παίκτες του οι οποίοι έχασαν πρόωρα τον πατέρα τους

 

…θέλω να συγχαρώ τα παλικάρια μου για την πολύ καλή εμφάνιση. Παρά τις απούσιες, υπερασπίστηκαν τη ομάδα τους με όλες τους τις δυνάμεις. Παρα την ήττα δώσανε μάχη μεγάλη.  Μπράβο παικταράδες μου, έστω και αυτή την καλή εμφάνιση που όσο και να θέλαμε να κερδίσουμε την αφιερώνουμε στον Στέλιο Τσελνίκου και Αιμίλιο Τσελνίκου.
Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να απαλίνουμε τον πόνο τους¨.

Απο όλους εμάς

Κώστας Τσελεμπής (κόουτς), Θεόφραστος Πατσιαβούρας, Σάββας Παυλίδης, Γιάννης Παυλίδης, Αθανάσιος Δεμερτζόγλου, Γιάννης Ταβλαρίδης, Στέλιος Σεραφείμ, Πασχάλης Αλεξίδης, Γιώργος Χάβος, Χρίστος  Χατζηγεωργίου, Γιάννης Γεροντίδης, Νίκος Καπούλης, Δημήτρης Τσελεπής, Θεόδωρος Γκαγκανάς.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.