Η Ανιστον στα Οσκαρ στο πλευρό των συζύγων της με διαφορά 17 ετών

[ad_1]

Η Ανιστον στα Οσκαρ στο πλευρό των συζύγων της με διαφορά 17 ετών

Ηταν το 2000 όταν η Τζένιφερ Ανιστον και ο Μπραντ Πιτ είχαν περπατήσει μαζί πάνω στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ. Η ειρωνεία ανάμεσα σε αυτές τις δύο εμφανίσεις.

Ηταν το 2000, τη χρονιά που παντρεύτηκαν, όταν η Τζένιφερ Ανιστον και ο Μπραντ Πιτ είχαν περπατήσει μαζί πάνω στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ. Θα θυμάστε το πολύ όμορφο και αγαπημένο ζευγάρι, αλλά και το ντεκολτέ της Ανιστον που είχε συζητηθεί πολύ.

SplashSplash 

SplashSplashΣτα Οσκαρ της περασμένης Κυριακής, η κατά 17 χρόνια μεγαλύτερη Ανιστον, έκανε μια ιδιαίτερα προκλητική εμφάνιση δίπλα στον νέο της σύζυγο Τζάστιν Θερού τον οποίο παντρεύτηκε το 2015, δέκα χρόνια μετά το πικρό διαζύγιό της από τον Πιτ.

SplashSplashΒέβαια, αυτή η εμφάνιση της ηθοποιού ήταν πολύ πιο εντυπωσιακή, αφού εκτός από το αβυσσαλέο ντεκολτέ και μεγάλο σκίσιμο του Versace  φορέματός της, αναβάθμισε το ντύσιμο με σκουλαρίκια αξίας 9,5 εκατ. δολαρίων και ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 1,2 εκατ. δολαρίων.

SplashSplashH ειρωνεία είναι πως αυτή την περίοδο ο Πιτ είναι χωρισμένος ενώ η Ανιστον μετά από αρκετά χρόνια αναζήτησης είναι πλέον πολύ ευτυχισμένη δίπλα στον σύζυγό της. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται.

SplashSplash 

SplashSplash 

SplashSplash 

Πηγή: thetoc.gr

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.