Η αντιπρόεδρος του τοπικού συμβουλίου εξηγεί την απραξία της κοινότητας Ωραιοκάστρου

Η αντιπρόεδρος του τοπικού συμβουλίου εξηγεί την απραξία της κοινότητας Ωραιοκάστρου

Το κουβάρι των προβλημάτων ξετυλίγει η αντιπρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Μαρία Τοψή με ανάρτηση της.
Με γλώσσα ειλικρινή και καμία διάθεση να χρυσώσει το χάπι σε κανέναν  η αντιπρόεδρος αναφέρει τους λόγους για τους οποίους η κοινότητα Ωραιοκάστρου, η μεγαλύτερη κοινότητα του δήμου Ωραιοκάστρου, μένει άπραγη.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση της:

Όταν αποφάσισα να συμμετέχω στις εκλογές, και προς τιμή μου ,όποιος με γνώριζε με ψήφισε πραγματικά ένιωθα ότι μπορούσα να μετακινήσω βουνά.
Το ίδιο νιώθω και ένα χρόνο μετά.
Ζω σ αυτό το πανέμορφο μέρος, μεγαλώνω το παιδί μου ξέρω τα προβλήματα του και έχω την θέση και την όρεξη (αν όχι λύσσα) να τα λύσω.
Δεν υπάρχει κανένας….αλλα κανένας από οποιαδήποτε θέση που μπορεί να μ εμποδίσει να το κάνω αυτό. Για κανέναν λόγο ή συμφέρον ή προσωπική φιλοδοξία ή ……..
Ένα χρόνο τώρα πασχιζω-ζουμε κάποια λίγα άτομα από το Τοπικό Συμβούλιο Ωραιοκάστρου χωρίς κανένα μα ΚΑΝΕΝΑ οικονομικό όφελος να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε.
Είναι πραγματικά θλιβερό ότι άνθρωποι που θα πρεπε να’ναι πρωτοστάτες (πρωτοστάτες όπως ο άξιος ακούραστος πρόεδρος της Νεοχωρούδας Χρήστος Σαραμουρτσης, Christos Saramourtsis) όχι απλά δεν κανουν τίποτα αλλά δεν ΑΦΗΝΟΥΝ και να γίνει τίποτα.
Δεν μ έχει κουράσει μόνο η απραξία, η απαξίωση και η αυθάδεια μ έχει κουράσει το οτι σε όλο αυτό δεν υπάρχει καμία απολύτως συνέπεια. Ή αναρχία με την οποία λειτουργεί αυτό το συμβούλιο δεν πιστεύω ότι έχει προηγούμενο. Και το χειρότερο…..δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ να ασχοληθεί και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.
Το μεγαλύτερο τοπικό συμβούλιο του δήμου Ωραιοκάστρου είναι τόσο άπραγο που τα πιο ικανά μέλη του σκέφτονται να παραιτηθούν για να μην γελοιοποιηθουν.
Αλλά όχι. Δεν πέρασε ούτε λεπτό από το μυαλό μου να παραιτηθώ και θα προσπαθήσω όσο μπορώ να μην το κάνει κανείς . Θα μείνω και θα παλέψω αλλά τρία χρόνια Όχι μόνο για να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου αλλά γιατί στο τέλος της θητείας μου δεν θέλω να νιώσω ότι κακόβουλες πρακτικές πήγαν πίσω τον τόπο μου.
Γιατί δεν θέλω να δώσω χώρο στο τίποτα αφού μπορούν να γίνουν πάρα πολλά.
ΥΓ: έχω υποσχεθεί ότι θα αναρτώ οτιδήποτε αφορά το Τοπικό Συμβούλιο. Οπότε το post έχει συνέχεια….

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.