Η απάντηση της νυν και του πρώην προέδρου της ΕΠΩΦ στο αντιδήμαρχο Ωραιοκάστρου

Αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση του αντιδημάρχου οικονομικών του δήμου Ωραιοκάστρου κ. Δημήτρη Καρασαββίδη στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook η οποία εκθειάζει την νέα πρόεδρο της Ένωσης Ποντίων και Φίλων Ωραιοκάστρου αφήνοντας υπονοούμενα για τον προηγούμενο πρόεδρο.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τις τοποθετήσεις της νυν και του πρώην προέδρου όπως και την “επίμαχη” ανάρτηση του αντιδημάρχου.

Η ανάρτηση του αντιδημάρχου οικονομικών κ. Δημήτρη Καρασαββίδη:

Μέσα απο αυτή την ανάρτηση μου θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω την ένωση ποντίων και φίλων, για την πρωτοβουλία που πήρε να στηρίξει τις εκδηλώσεις του Δήμου μας, αναδεικνύοντας τον εθελόντισμο ως πρώτιστη αξία!Η νέα πρόεδρος του συλλόγου κα Πετρίδου Γεωργία εχει καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να μεταμορφώσει τον σύλλογο απο ενα κλειστό club ,σε ένα σύλλογο με ανοιχτούς ορίζοντες ,σύγχρονο και αποδοτικό!

Η απάντηση του πρώην προέδρου της ΕΠΩΦ κ. Ηρακλή Τσακαλίδη: 

Η σημερινή ανάρτηση στο face book του αντιδημάρχου Διοικητικού-οικονομικού του Δήμου Ωραιοκάστρου στην οποία εμπλέκει τα διοικητικά θέματα ενός πολιτιστικού Συλλόγου της πόλης μας, δεν είναι μόνον ατυχής. Αποτελεί εκτροπή απ τα θεσμικά του καθήκοντα και απόπειρα χειραγώγησης του εν λόγω συλλόγου. Λυπούμαι πραγματικά για το νέο ολίσθημα του συγκεκριμένου αντιδημάρχου, ο οποίος με τέτοιες ενέργειες συμπαρασύρει τόσο τον δήμαρχο όσο κι όλη τη διοικούσα παράταξη. Οι μελλοντικές συνεργασίες  Δεν θεμελιώνονται με τέτοιες ενέργειες, γιατί είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια…

Η απάντηση της ΕΠΩΦ:

Με έκπληξη είδαμε να γίνεται θέμα στα κοινωνικά δίκτυα η συμμετοχή της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων στην διοργάνωση της μουσικής βραδιάς την Δευτέρα 28 Ιούνη με την συμμετοχή της καλλιτέχνιδας Πάολα, και την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνουμε ότι:

Απο τον Δήμο  ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ επικοινώνησαν με την Πρόεδρο της ΕΠΩΦ κ. Πετρίδου Γεωργία και ζήτησαν  την υποστήριξη του συλλόγου στη διοργάνωση της προαναφερθείσας εκδήλωσης με ακριβή περιγραφή της εθελοντικής μας συμμετοχής.

Άμεσα η Πρόεδρος έθεσε το θέμα στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο και στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας μας με την Δημοτική Αρχή όπου έχουμε ζητήσει και πάρει την βοήθεια της σε διάφορες δικές μας εκδηλώσεις (αιμοδοσία, εκδηλώσεις για την γενοκτονία κλπ), ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο συμφώνησε με την συγκεκριμένη πρόταση, και δέχθηκε προφανώς την εμφάνιση του λογοτύπου και του ονόματος της ΕΠΩΦ στις σχετικές ανακοινώσεις του Δήμου.

Αυτά είναι τα γεγονότα και προφανώς δεν προσφέρονται προς περαιτέρω διερεύνηση και συζήτηση.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΡΟΥΚΕΡΕΖΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.