Η απάντηση του δημάρχου Ωραιοκάστρου για την διαρροή του συνδυασμού «αν.α.σ.α»

Λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Ωραιοκάστρου και η αρχή…σαν να μην είναι καλή…

Ο συνδυασμό της παράταξης «αν.α.σ.α» μίλησε για “Αποστασία με ονοματεπώνυμο για την δημοτική παράταξη «α.ν.α.σ.α»  και τον Δήμο Ωραιοκάστρου” δίνοντας ονοματεπώνυμο και αιτιολογία,δείτε αναλυτικά εδώ.

Η απάντηση του δημάρχου Παντελή Τσακίρη είναι η εξής:

Με έκπληξή μας πληροφορηθήκαμε τη δημόσια παρέμβαση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «αν.α.σ.α» σχετικά με τη συνεργασία του κ. Σαραμούρτση με τη νέα εκλεγμένη δημοτική αρχή του Δήμου Ωραιοκάστρου. Είναι ειρωνικό να γίνεται λόγος για «παλαιοκομματικές πρακτικές», τη στιγμή που το μόνο πραγματικά παλαιοκομματικό είναι η λογική της ιδεολογικής περιχαράκωσης, η νοοτροπία του «εμείς εναντίον των άλλων», η αντίληψη ότι ο παραταξιακός πατριωτισμός θα έπρεπε να είναι πιο πάνω από την εξυπηρέτηση του κοινού καλού, την ενότητα και τη γόνιμη συνένωση δυνάμεων. Και ενώ ο ίδιος επικαλείται την πρόσφατη εκλογική εντολή για να στηρίξει αυτή του την στρεβλή αντίληψη, φαίνεται τελικά ότι δεν κατανόησε ποια τελικά ήταν αυτή η εντολή. Ας γίνει λοιπόν αντιληπτό: Η επόμενη μέρα για τον δήμο μας θα είναι μέρα συλλογικής δράσης και ομαδικής δουλειάς, διότι αυτό προσδοκούν από εμάς οι δημότες μας.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.