Η απάντηση του δικηγόρου που έγραψε «πλαδαρή Ελληνίδα γκόμενα»

Δικηγόρος, που η ανάρτησή του είχε προκαλέσει σάλο στα Social media, καθώς ξεκινούσε ως εξής:
«Ζελεδένιες κοιλιές και πεσμένοι γλουτοί παντού τριγύρω, με τυλιγμένα πολύχρωμα κιτς μαγιώ που αδυνατούν να καλύψουν τις ατελείωτες ατέλειες των ξεδιάντροπων κοριτσιών που κυκλοφορούν ανέμελα, έχοντας άγνοια της κάκιστης ημίγυμνης τους όψης, καθώς έχουν να γυμναστούν από την Γ´ Γυμνασίου…»
IMG_9595
έρχεται και απαντά σήμερα ως εξης:
«Υπάρχει μια μεγάλη αντίδραση την οποία θεωρώ υπερβολικά υπερβολική. Έχει γιγαντωθεί πολύ χωρίς λόγο. Εγώ συνηθίζω να γράφω τέτοιου είδους ποστ, χιουμουριστικά, καυστικά, υπερβολικά πολλές φορές για να διασκεδάσω τόσο εγώ όσο και οι φίλοι και γνωστοί μου που με ξέρουνε και συμφωνούν με το πνεύμα μου», τόνισε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος και πρόσθεσε:
«Αν διαβάσετε με ενδελέχεια το ποστ και όχι με επιπολαιότητα θα καταλάβετε ότι δεν προσβάλλω κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα ή κάποια ομάδα. Δεν μπορεί να θεωρηθεί ένα ποστ γενικόλογο, προσβλητικό προς κάποιο άνθρωπο. Προς θεού δεν είναι τόσο κακό όσο μου αποδίδουν».
Ειλικρινής ή αγενής τελικά; τα συμπεράσματα δικά σας!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.