Η απόλυτη ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος λέγεται Rf Microneedling απο την Αplastics.

Η απόλυτη ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος λέγεται Rf Microneedling απο την Αplastics

Κάθε πλαστική χειρουργική επέμβαση ή πράξη έχει στόχο την αισθητική και λειτουργική αρμονία.

Στην κλινική Αplastics, Θεσσαλονίκης 68 στο Ωραιόκαστρο, αυτός είναι ο στόχος!

Ειλικρίνεια ασφάλεια και πάθος για το φυσικό αποτέλεσμα !

Το RF MICRONEEDLING είναι μια θεραπεία που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου στις υποκείμενες στιβάδες του δέρματος. Στοχεύοντας στα βαθύτερα στρώματα, οι ιστοί του προσώπου και του σώματος μπορούν να αναδιαμορφωθούν και να αποκαλύψουν μια πιο λαμπερή και νεανική όψη της επιδερμίδας. Είναι κατάλληλο για σύσφιξη, διόρθωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, βελτίωση ουλών (πχ ακμής, ραγάδες ή χειρουργικές ουλές).

Η θεραπεία μέσω ραδιοσυχνοτήτων (RF) είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία για την οποία χρησιμοποιείται μια κεφαλή από μικρό-βελόνες, οι οποίες ρυθμίζονται κατά περίπτωση και διεισδύουν σε βάθος από 1 έως 7mm, ανανεώνοντας τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος χωρίς σχεδόν καθόλου χρόνο αποθεραπείας.
Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μέσα σε λίγες μέρες. Ο απαιτούμενος αριθμός συνεδριών προγραμματίζεται ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες ενώ ο ιδανικότερος αριθμός συνεδρίων είναι συνήθως 3 με 5 συνεδρίες ανά μήνα.

Ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος, μετά την εφαρμογή ενδέχεται να υπάρξει ήπια ερυθρότητα. Είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακού με δείκτη υψηλής προστασίας και η αποφυγή της άμεσης έκθεσης στον ήλιο.
Οι περιοχές που αντιμετωπίζονται πιο συχνά είναι τα μάτια, το πρόσωπο και ο λαιμός, η κοιλιά, η πλάτη και τα πόδια.
Η ειδική τεχνολογία μας επιτρέπει τη χρήση του σε όλους τους φωτότυπους δέρματος ,ακόμα και στους πιο σκούρους, με ασφάλεια.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.