Η γνώση είναι δύναμη! Ένα ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για το προσωπικό του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Η γνώση είναι δύναμη! Ένα ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για το προσωπικό του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και στο μάθημα ήταν παρών ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Μανώλης Ιωαννίδης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας κ. Παπαδήμας Τάσος.
1η  φάση : BLS/AED course
Σάββατο 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021, ώρες 09.00 έως 14.30
Κατά την 5ωρη εκπαίδευση, οι εκπαιδευόμενοι έμαθαν, πάνω σε εκπαιδευτικά προπλάσματα, τη δεξιότητα της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης, την ασφαλή χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, τη δεξιότητα αντιμετώπισης πνιγμονής (απόφραξης αεραγωγού από ξένο στερεό σώμα) και τη πλάγια θέση ασφαλείας.
2η  φάση : ALL INCLUSIVE FIRST AID course (ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α΄ ΒΟΗΘΕΙΩΝ)
Σάββατο 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021, ώρες 09.00 έως 14.30
Κατά την επίσης 5ωρη εκπαίδευση, οι εκπαιδευόμενοι θα μάθουν πως να αντιμετωπίζουν καταστάσεις στις οποίες εύκολα μπορεί να βρεθούν καθημερινά, όπως π.χ. να αναγνωρίζουν  αιμορραγίες, ρινορραγίες, σακχαρώδη διαβήτη, επιληπτικά επεισόδια, εγκαύματα, κατάγματα, εγκεφαλικά επεισόδια, λιποθυμίες, δηλητηριάσεις κ.α., αλλά και να τα αντιμετωπίζουν με σωστό και ασφαλή τρόπο μέχρι την άφιξη των επαγγελματιών υγείας (ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΕΚΑΒ).
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.