«Η διακοπή του πρωταθλήματος και τα…social media»

[ad_1]

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, σε δηλώσεις του εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην αθλητικλή δικαιοσύνη, τόνισε πως δεν γίνεται να διακοπεί το πρωτάθλημα, ενώ σχολίασε και τις τοποθετήσεις των παραγόντων στα social media.

Μεταξύ άλλων είπε στο δελτίο ειδήσεων του Action 24: «Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στην αθλητική δικαιοσύνη και θα σεβαστούμε τις αποφάσεις και στη συνέχεια θα κάνουμε έναν καλύτερο σχεδιασμό για του χρόνου».

Για το αίτημα της ΑΕΚ να διακοπεί το πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα μπορεί να διακοπεί μόνο για θέματα ασφαλείας. Όλα τα άλλα είναι στην Ομοσπονδία και στη Λίγκα. Υπάρχουν ρήτρες, κανονισμοί και προβλήματα που μπορούν να υπάρξουν. Δεν είναι εύκολο να διακοπεί το πρωτάθλημα, θα χρειαζόμασταν δύο σεζόν για να τελειώναμε τη μία».

Για τις τοποθετήσεις των παραγόντων μέσω των social media: «Δυστυχώς θα χτυπήσει ξανά το καμπανάκι απ΄ έξω και θα αυστηροποιήσουμε το θεσμικό πλαίσιο. Ήταν λάθος που δεν μπήκαν στον πειθαρχικό κώδικα οι δηλώσεις. Θα πρέπει να σταματήσει αυτό το γαϊτανάκι των δηλώσεων και μπορεί κάποια παράγοντες να κάνουν πλακίτσα, αλλά από κάτω υπάρχει κόσμος και δεν έχουν όλοι το μυαλό τους στο κεφάλι τους, με ότι αυτό συμβαίνει. Πρέπει να αυστηροποιηθούν οι νόμοι και να διορθώσουμε αυτά τα λάθη».

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.