Η ζωή προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα στο επίκεντρο εκδήλωσης που οργανώνουν 15 ΜΚΟ

[ad_1]

Η ζωή προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα στο επίκεντρο εκδήλωσης που οργανώνουν 15 ΜΚΟ

Ανοιχτή συζήτηση για τη ζωή προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα διοργανώνουν 15 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων. 

Κεντρικό θέμα της συζήτησης θα αποτελέσει η επόμενη ημέρα της ένταξης και οι πρόσφυγες θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους για την πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εκπαίδευση, την εύρεση στέγης και εργασίας.

Τη δράση διοργανώνουν οι οργανώσεις Γιατροί του Κόσμου, Γιατροί Χωρίς Σύνορα, Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων, ActionAid, CARE, International Rescue Committee, Mercy Corps, Nostos, PRAKSIS, Save the Children, SolidarityNow, UNICEF και Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου, στις 6:30 μ.μ. Θα χαιρετίσει ο αντιδήμαρχος του δήμου Αθηναίων σε θέματα Μεταναστών και Προσφύγων, Λευτέρης Παπαγιαννάκης και τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Αγγελίδης.

Newsroom Αθήνα 9.84 (Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.