Η Κ.Α. Ωραιοκάστρου και ο δήμος στηρίζουν τους πυρόπληκτους – Πως μπορείτε να συνδράμετε

Η Κ.Α. Ωραιοκάστρου στηρίζει τους πυρόπληκτους – Πως μπορείτε να συνδράμετε

Βλέποντας την καταστροφή που συντελείται στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες και με αίσθημα ευθύνης, η Πρότυπη Κολυμβητική Ακαδημία Ωραιοκάστρου – ΚΑΩ  έλαβε την απόφαση να συμμετάσχει στη στήριξη και βοήθεια των πυροπληκτων συνανθρώπων μας.
Από τη Δευτέρα 9/8 έως και την Δευτέρα 16/8 και τις ώρες  18:00-20:00 θα συγκεντρωνουμε είδη πρώτης ανάγκης, όπως αναγράφονται στις παρακάτω λίστες των εικόνων
Ο χώρος συγκέντρωσης θα είναι στο γραφείο της ομάδας στο Κονταξοπουλειο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου.
Τα είδη που θα συγκεντρωθουν θα φτάσουν στον προορισμό τους μέσω οργανωμένων δράσεων που θα μεταφέρουν το υλικό στις πληγείσες περιοχές.
Παρακαλούμε τα μέλη και τους φίλους της ομάδας μας, καθώς και τους δημότες Ωραιοκάστρου να συμμετάσχουν με ότι μπορούν για να στηρίξουμε όλοι μαζί  τους ανθρώπους που βρίσκονται πλέον στο δρόμο.

Απο τον Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώθηκε ότι όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην βοήθεια των πυρόπληκτων, με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης το σημείο συγκέντρωσης θα είναι  στα γραφεία του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου (Αργυρουπόλεως 4, Ωραιόκαστρο – έναντι Δημαρχείου ), καθώς επίσης και στα γραφεία των Κοινοτήτων του Δήμου Ωραιοκάστρου από Δευτέρα ως Παρασκευή τις πρωινές ώρες.Η συγκέντρωση των ειδών θα ολοκληρωθεί στις 16 Αυγούστου 2021.

Όσοι πολίτες επιθυμούν και μπορούν να βοηθήσουν καλούνται να προσφέρουν:
Ξηρά τροφή, κονσέρβες, ζωοτροφές, κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλάρια, παπλώματα και κλινοσκεπάσματα, απολυμαντικά, καθαριστικά και είδη προσωπικής υγιεινής, ατομικές συσκευασίες με μέλι, μαρμελάδα και βούτυρο, ατομικές συσκευασίες σε κρουασάν, τσουρεκάκια, κριτσίνια και κουλούρια, ατομικοί μικροί χυμοί- σοκολατούχα γάλατα, μεγάλες συσκευασίες σε εμφιαλωμένα νερά, παυσίπονα, κρέμες για εγκαύματα.

Οι φορείς και τους συλλόγους του Δήμου Ωραιοκάστρου, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκστρατεία αλληλεγγύης να επικοινωνήσουν με τις κοινωνικές υπηρεσίες μας στα τηλέφωνα 2313304021 και 2313304068

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.