Η “Λευκή Νύχτα” απο τον Ε.Σ.Ω. σκόρπισε Χριστούγεννα στο Ωραιόκαστρο, φωτο – βίντεο

Η “Λευκή Νύχτα” απο τον Ε.Σ.Ω. σκόρπισε Χριστούγεννα στο Ωραιόκαστρο, φωτο – βίντεο

Μια ακόμη φορά η “Λευκή Νύχτα” του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου απέδειξε πόσο απαραίτητη είναι τόσο για τους καταστηματάρχες αλλά και για τους κατοίκους της πόλης αυτής.

Ο κεντρικότερος δρόμος, η Λεωφόρος Δημοκρατίας, μετατράπηκε στον πιο μεγάλο και εορταστικό περίπατο σκορπίζοντας Χριστούγεννα παντού!!!

Μουσικές, χορός, παιχνίδια και πάνω απο όλα πολλά πολλά χαμόγελα για περισσότερο απο 4 ώρες ζωντάνεψαν την κεντρική αγορά του Ωραιοκάστρου.

Υπεύθυνος για αυτήν την εορταστική ατμόσφαιρα ήταν ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου.

Ο αντιδήμαρχος οικονομικών Καρασαββίδης Δημήτρης και η αντιδήμαρχος πολιτισμού Ζάπρα Χριστίνα έδωσαν τα συγχαρητήρια τους στον πρόεδρο του Ε.Σ.Ω. Ιακωβίδη Βασίλη που σε πείσμα των καιρών έβαλαν πλάτη για μια ακόμη φορά και στήριξαν τα καταστήματα δίνοντας την ευκαιρία στους κατοίκους του Ωραιοκάστρου να διασκεδάσουν σε ένα απόλυτα ασφαλή περιβάλλον.

Αυτόν τον μεγάλο εορταστικό περίπατο ήρθαν να απολαύσουν και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Σωτήρης Μπάτος,

η Αντιπρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Θέρμης – Πρόεδρος του Τμήματος Επαγγελματιών του Ε.Ε.Θ. – Μέλος της Ομοσπονδίας Εμπόρων και Εκλεγμένη στην Ε.Σ.Ε.Ε Φανή Μπλιούμη

καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λαγκαδά και Μέλος του Ε.Ε.Θ. Ηρακλής Ροντσης

“Πανταχού Παρών” με την εθελοντική της δράση που παρέχει ασφάλεια σε όλες τις εκδηλώσεις η ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό και οι δηλώσεις του προέδρου του Ε.Σ.Ω. Ιακωβίδη Βασίλη για την 9η Λευκή Νύχτα, που η φετινή της διοργάνωση άγγιζε τα όρια της ” γενναιότητας “, υπολογίζοντας ότι ήταν η μοναδική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον δήμο Ωραιοκάστρου:

 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.