Η Μάτα η γάτα, είναι η μασκότ-σταθμάρχης του Επιβατικού Σταθμού Θεσσαλονίκης.

[ad_1]

Η  ΜΑΤΑ είναι η μασκότ σταθμάρχης του Επιβατικού Σταθμού Θεσσαλονίκης.
Παίρνοντας την σκυτάλη από τη ΤΑΜΑ τη διάσημη γάτα σταθμάρχη στην Ιαπωνία, από τις 18/07/2017 ανέλαβε «καθήκοντα» η συμπαθητική γατούλα.
Με τη διατροφή της και γενικά τη φροντίδα της είναι επιφορτισμένος ο ΣΑΚΗΣ διαχειριστής του κυλικείου του προσωπικού του ΕΣΘ, με την ευγενική χορηγία του μεγάλου χορηγού ΜΑΚΗ.
Ιδιαίτερα φιλική χαριεντίζεται με όλο το προσωπικό ανεξαρτήτως εταιρίας η καθηκόντων που απασχολούνται η απλά περιδιαβαίνουν τον Επιβατικό Σταθμό.
Λόγω απειρίας απασχολείται ελάχιστα με τα «σταθμαρχικά» της καθήκοντα, αλλά σίγουρα συμμετέχει ενεργά στη καλύτερη διάθεση του προσωπικού.
Θα τη βρείτε κοντά και γύρω από το Γραφείο Κίνησης του Σταθμού από την αναχώρηση του 51 έως και την άφιξη του 60, καθώς επιβλέπει την αναχώρηση και άφιξη όλων των αμαξοστοιχιών (και όχι μόνο…).
Για μια φωτογράφηση ή μια νέα χορηγία θα επικοινωνήσετε με τον ΣΑΚΗ. (Θα τον βρείτε εύκολα, τον γνωρίζουν και οι …γάτες).

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.