Η μικρή Αρετή γεμάτη αισιοδοξία δηλώνει οτι θα γίνει καλά

Η μικρή Αρετή στον αγώνα της διάσωσης της μοιράζει αισιοδοξία.
Στις 15 Μαΐου η μικρή Αρετή, έπειτα από πολλαπλές επεμβάσεις στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και στο νοσοκομείο Αγίας Σοφίας παίδων στην Αθήνα,ταξίδεψε με τη βοήθεια όλου του κόσμο στο Colorado των Η.Π.Α. υπό την φροντίδα του Dr Alberto Pena. Μαγεμένη η μικρή χάζευε τα εκθέματα του κέντρου που σε τίποτα δεν θυμίζει νοσοκομείο.
image

image

image

Γεμάτη συγκίνηση και αγωνία οι γονείς της δεν αμελούν να ευχαριστήσουν μέσα από την καρδιά τους όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα τους:
“Καθώς ήρθε η ώρα για το πρώτο ταξίδι της μικρής μας Αρετής σε Ιατρικό κέντρο του Εξωτερικού στο Denver των Η.Π.Α. αισθανόμαστε έντονα την ανάγκη να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλο τον κόσμο που μας στήριξε και μας στηρίζει μέχρι και σήμερα.
Πρωτίστως τις αρχές του Δήμου Ωραιοκάστρου, τον Δήμαρχο Αστέριο Γαβότση, τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΩ Ηλία Ζιακούλη, τον Αντιδήμαρχο Ωραιοκάστρου Ηρακλή Τσακαλίδη.
Όλους τους Συλλόγους τα Καταστήματα τις Εταιρείες και τις Ενορίες για την στήριξη τους.
Σ’ αυτό το ταξίδι μας παίρνουμε μαζί μας και όλη την δύναμη από τις ευχές όλου του κόσμου που μας έχει κατακλύσει δίνοντας τεράστια ψυχική δύναμη στην μικρή μας Αρετή όπως και σε εμάς ώστε να επιστρέψουμε με τα καλύτερα αποτελέσματα αυτά που επιθυμούμαι.
Σας Ευχαριστούμε θερμά.
Οικογένεια Μ. Τσαβλίδη.”
Σήμερα 19 Ιουνίου είναι πρώτη μέρα της αναρρώσης της.
Ξαπλωμένη στο κρεββάτι του κέντρου γεμάτη καλώδια.
Οι νοσηλεύτριες έχουν μπει στην διαδικασία να μάθουν να μιλούν ελληνικά για χάρη της μικρής Αρετής που έχει κλέψει τις καρδιές όλων.
Τα λόγια της μητέρας της συγκινούν κάθε ανάγνωσης στο παρακάτω κείμενο:
“Η Αρετή τραγουδάει όλη μέρα,καταλάβει ότι γίνεται κάτι το οποίο θα την κάνει εντελώς καλά.
Μου λέει όταν με βλέπει στεναχωρημένη <<μαμά μην κλαις εγώ θα γίνω καλά>> και εγώ παίρνω δύναμη από αυτήν για να συνεχίσω τον αγώνα μου.
Παίρνω δύναμη όμως και από εσάς που με στηρίξατε και με στηρίζετε με οποιοδήποτε τρόπο μέχρι σήμερα,με τις ευχές σας και την αγάπη σας προχωράμε για το καλύτερο που μπορεί να γίνει για την Αρετούλα μας.
Η αγάπη,η πίστη και η ανθρωπιά όλα τα νικάει.
Να μην το ξεχνάμε ποτέ αυτό και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον,μόνο αυτό φέρνει αγαλλίαση και ευτυχία στην καρδιά μας και βγαίνουμε νικητές.
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς που μας κάνατε ευτυχισμένους και χαρούμενους και ιδιαίτερα την Αρετούλα μας που τραγουδάει όλη μέρα από χαρά.
Να είστε όλοι καλά και περήφανοι για την βοήθεια σας σε αυτό το μικρό παιδί.
Ο Θεός να σας φυλάει.
Να είστε πάντα καλά.
Αϊβαζίδου Λουκία”
image
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.