Η μπουγάδα της αγάπης

image
Ο Σύλλογος ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ απλώνει την μπουγάδα αγάπης την Κυριακή 14 Ιουνίου στις 18:00 στο 1ο Δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου.
Μια ιδιαίτερη εκδήλωση όπου παιδιά και ενήλικες θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν το καλοκαιρινό τους μπλουζάκι με μόνιμα χρώματα και με θέμα «αφιερώνω το μπλουζάκι μου σε κάποιον που αγαπώ».

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν το μπλουζάκι που θα τους δοθεί έναντι του ποσού των 5 €, να απλώσουν την μπουγάδα τους, να φωτογραφηθούν για την εκδήλωση και οι καλύτεροι θα βραβευτούν από μια ειδική ομάδα καλλιτεχνών.

Όσοι παλι δεν θέλουν να δημιουργήσουν μπορούν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και την κριτική τους και να απολαύσουν τον καφέ ή τον χυμό τους.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν κι άλλες παράλληλες δραστηριότητες, ενώ σκοπός του συλλόγου ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για να ενισχυθεί το “σπίτι της Άρσης”.

Όσο περισσότερα σχοινιά γεμίσουν, τόσο περισσότερο θα μεγαλώσει η φαντασία κάποιων παιδιών και η ζωή κάποιων άλλων.
Πληροφορίες στο τηλ. 6908618555

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.