Η “μύτη” της #Minnie ξετρύπωσε πάνω από 20 κιλά κάνναβη στο Κιλκίς, βίντεο

Συνελήφθη ένα άτομο στο Κιλκίς που προσπάθησε να εισάγει στη χώρα περισσότερα από 21 κιλά κάνναβη

 

Τα είχε αποκρύψει σε δασώδη περιοχή του Κιλκίς

 

Στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος «Minnie» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς

 

Για εισαγωγή σημαντικής ποσότητας κάνναβης συνελήφθη ημεδαπός άνδρας σε περιοχή του Κιλκίς, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

 

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος άνδρας εντοπίστηκε προχθές (18 Σεπτεμβρίου 2021) το βράδυ να οδηγεί όχημα και σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα κινούμενος κατά των αστυνομικών, προκαλώντας φθορές σε υπηρεσιακό όχημα.

 

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση και παρά την σθεναρή αντίσταση του, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Σε έρευνα του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 2.150 ευρώ.

 

Με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «Minnie» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, αλλά και του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Iris» του Τελωνείου Ευζώνων, πραγματοποιήθηκαν με το πρώτο φως εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν σε δασώδη περιοχή 2 σάκοι με ποσότητες κάνναβης, που είχε κρύψει ο συλληφθείς.

 

Οι 2 σάκοι περιείχαν συνολικά 20 νάιλον συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 21 κιλών και 61 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

 

Επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα ιδιοκτησίας του, που χρησιμοποίησε για την παράνομη δραστηριότητά του.

 

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.