Η ΝΕΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ LUCIANO VIEIRA DOS SANTOS

Η ΝΕΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ
LUCIANO VIEIRA DOS SANTOS

Πρωτοπόρος ο κεραυνός σε νέα τμήματα capoeira και με αέρα Βραζιλίας στη Zumba. Η νέα κατάκτηση του κεραυνού ονομάζεται LUCIANO VIEIRA DOS SANTOS και ήρθε από την Βραζιλία με ένα πλούσιο βιογραφικό . Από τα 7 του χρόνια ξεκίνησε να ασχολείται με την CAPOEIRA και πολύ σύντομα βρέθηκε να διδάσκετε από τους καλυτέρους της χώρας του. Ο CEZA CARNEIRO πρώτος του δάσκαλος αναγνώρισε το ταλέντο του και τον πηρέ σαν «μικρό» βοηθό του ,όπως τον φώναζε στα τμήματα του. Μέχρι το 2006 άλλαξε σημαντικούς δάσκαλους. Κάποιοι από αυτούς είναι ο TONHO MATERIA , COBO JAY και GRANDOO. Γρήγορα όμως βρέθηκε στην θέση του προπονητή παίρνοντας το πρώτο πτυχίο της capoeira με τίτλο GRADUACAO DU PROFESSOR FORMADO το 2006. Περίπου στα 15 του ήρθε για πρώτη φορά στη χωρά μας αφού έκανε μια μικρή στάση στην Γάλλια για να παραδώσει μερικά σεμινάρια μαζί με τον μέντορα του τότε PARAFUSO.
Στην Ελλάδα ήρθε για χάρη της Χ .Α.Ν.Θ ως καλεσμένος με τον δάσκαλο του MESTRE PIT BULL για τα τμήματα της CAPOEIRA και της ZUMBA.Από την Αλεξανδρούπολη , την Κομοτηνή ,την Χαλκιδική και την Αθήνα επιτέλους βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη , όμως η λαχταρά του για μάθηση τον έκανε να γυρίσει στη Βραζιλία για επιπλέον μαθήματα.
Αφού πηρέ και το δεύτερο πτυχίο του “PROFESSOR” και ήταν και ο λόγος που γύρισε στη Βραζιλία ,παρέδωσε στη χωρά του μαθήματα σε πολλούς νεότερους που θελαν να μάθουν την τέχνη της CAPOEIRA και της ZUMBA .Πέρασε από στο πανεπιστήμιο της γυμναστικής ακαδημίας στη Βραζιλία και το τέλειωσε με επιτυχία και στην πορεία επέλεξε να πάει στην Γάλλια καλεσμένος από τις μεγαλύτερες σχόλες στο είδος του όπως NANTE , NAΝTE SABE DOLONI κ.α .
Μετά από αυτή την επιτυχημένη πορεία ήρθε ξανά στην Ελλάδα πάλι καλεσμένος από την Χ.Α.Ν.Θ και με την πιθανή προοπτική να συνεργαστεί με τον κεραυνό Ωραικάστρου και έτσι και έγινε. Έχει ξεκινήσει με 2 τμήματα . Ένα της CAPOEIRA και ένα της ZUMBA που λειτουργούν το ένα στο Κονταξοπούλειο και το άλλο στο ΚΑΠΗ του Παύλου Μελά. Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία που ξεκινήσαμε και ευχόμαστε καλή πορεία με τον σύλλογο μας.
✓ Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείται καθημερινά στο 2310-697572 από τις 17:30 έως 21:00.

✓ Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας για τον μήνα Ιανουάριο
Κεραυνος

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.