Η ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου είναι στο πλευρό των πολιτών του Ωραιοκάστρου

Πιστή στα πιστεύω της η ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου και για μια ακόμη φορά βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών που έχουν ανάγκη.
Από την αρχή της καταστροφικής κατάστασης που επικρατεί στο Ωραιόκαστρο, έπειτα από την έντονη βροχόπτωση,τα μέλη της ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου ανέλαβαν “υπηρεσία” σε σπίτια που έχουν πλημμυρίσει αντλώντας τα ύδατα.
Υπό τις οδηγίες της πυροσβεστικής η ΟΜΑΚ στάθηκε αρωγός σε αυτό το δύσκολο έργο ενώ επιστρατεύτηκε και η υδροφόρα του δήμου αλλά δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αφού δεν έχει τον μηχανισμό άντλησης υδάτων.
Η ΟΜΑΚ εν συνεχεία κάλεσε σε βοήθεια την Ομοσπονδία Εθελοντικών Ομάδων, η οποία άμεσα έστειλε πυροσβεστικό όχημα με οχτώ άτομα και χρησιμοποιήθηκε σε ανάλογα περιστατικά.
Στις περισσότερες περιπτώσεις ο κόσμος χαμογέλασε στην προσπάθεια των εθελοντών και επικρότησε το έργο τους αλλά δεν έλειψαν και οι διαπληκτισμοί για την “αργοπορία” τους.
Να θυμίσουμε ότι η ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου απαρτίζεται από εθελοντές,ανθρώπους δηλαδή που δεν πληρώνονται και αφιερώνουν τον προσωπικό τους χρόνο για να εκπαιδευτούν για να μπορούν να βοηθούν τους συνανθρώπους τους.
image
image
image
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.