Η παχυλή αποζημίωση που θα λάβει η Marissa Mayer της Yahoo αν απολυθεί…

[ad_1]

Μπορεί η Yahoo να μην τα πηγαίνει και πολύ καλά και η Marissa Mayer να αισθάνεται σαν τον καπετάνιο στον… Τιτανικό, αυτό όμως δε σημαίνει ότι αν απολυθεί από την εταιρεία θα περάσει άσχημα. Τουλάχιστον θα την παρηγορήσουν τα 55 εκατομμύρια δολάρια που θα λάβει σε μετρητά, μετοχές και άλλα διάφορα οφέλη.

marissa mayer

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, η CEO της Yahoo θα λάβει 3 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, 15.000 δολάρια σε οφέλη επανατοποθέτησης στην αγορά εργασίας, 26.324 δολάρια σε οφέλη για την υγεία και περίπου 52 εκατομμύρια δολάρια σε μετοχές και άλλες επιλογές. Αποζημιώσεις ωστόσο θα λάβουν και άλλα στελέχη της Yahoo, όπως βλέπετε στον παρακάτω πίνακα.

bxfensrestsknaohshbu

Υπάρχουν πάντα και οι αντιδράσεις, όπως ένας μέτοχος της Yahoo, ο Eric Jackson, που σημειώνει ότι αυτή η διοίκηση δεν είναι τόσο καλή για να δικαιούται τόσο μεγάλη αποζημίωση, αλλά αυτές μάλλον δε θα παίξουν το ρόλο τους…

The post Η παχυλή αποζημίωση που θα λάβει η Marissa Mayer της Yahoo αν απολυθεί… appeared first on Digital Life.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.