Αρχική ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ TOP NEWS Η προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη έγινε σύλληψη

Η προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη έγινε σύλληψη

Η προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη έγινε σύλληψη

Να συνθέσουν το παζλ των πυροβολισμών και των εμπρηστικών επιθέσεων, που είχαν στο επίκεντρο τον Μένιο Φουρθιώτη προσπαθούν οι άνδρες της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr εντοπίστηκε γενετικό υλικό ενός εκ των δύο προσαχθέντων για την υπόθεση,  πάνω στο σακίδιο που πέταξαν στον δρόμο οι ένοπλοι που άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ κατά των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ στη Νέα Ερυθραία.

Ο ένας εκ των δύο προσαχθέντων,  43 ετών, είναι παλιός γνώριμος του τμήματος εκβιαστών της ΕΛΑΣ και το όνομά του βρίσκονταν σε δικογραφία για εκβιάσεις καταστημάτων, εκρήξεις και άλλες παραβατικές δραστηριότητες.

Το δεύτερο άτομο που έχει προσαχθεί είναι επίσης γνώριμο των αστυνομικών αρχών καθώς είχε απασχολήσει για άλλα αδικήματα.

Οσον αφορά στον Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος έχει προσαχθεί στην αστυνομία από το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, έχουν κατασχεθεί οι ηλεκτρονικοί του υπολογιστές και ερευνώνται εξονυχιστικά στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες με πληροφορίες o παρουσιαστής αρνείται τα πάντα, δηλαδή τις κατηγορίες για στημένη επίθεση με πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής 16/4 αλλά αρνείται και όσα του καταλόγισε δημόσια ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

oraiokastro 24 Η ενημέρωση δεν έχει ώρα