Η συγκινητική ανάρτηση της Δώρα Τσαμπάζη για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Η συγκινητική ανάρτηση της Δώρα Τσαμπάζη για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη, ενάμιση μήνα μετά τον πρόωρο θάνατο του Ολυμπιονίκη, δημοσίευσε μία εικόνα με τον σύζυγό της και την κόρη τους σε βρεφική ηλικία.

Ο δύο φορές αργυρός Ολυμπιονίκης, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 43 ετών, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, μετά από μάχη που έδινε με μία σπάνια μορφή καρκίνου, το καρκίνωμα Nut.

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη και η ιστορία του για τον άγνωστο αγώνα που έδωσε με τη σπάνια μορφή καρκίνου, συγκλόνησε το Πανελλήνιο που έσπευσε να συλλυπηθεί στην οικογένεια, με οποιοδήποτε τρόπο.

Η δημοσιογράφος Δώρα Τσαμπάζη, η οποία απέκτησε δύο παιδιά με τον Ολυμπιονίκη, δημοσιεύει συχνά εικόνες του Αλέξανδρου Νικολαΐδη και μοιράζεται τις σκέψεις της, για τον αθλητή που έφυγε από τη ζωή. Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι και τα πρώτα που η οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, θα τα περάσει χωρίς εκείνον και η σύζυγός του, έκανε μία σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια, η κόρη μας, μόλις πέντε μηνών μπουσούλησε για πρώτη φορά κι εσύ καμάρωνες για το παιδί θαύμα (ως γνήσιος μπαμπάς κουκουβάγια!) για το δυνατό και πανέξυπνο πλάσμα μας. Σαν σήμερα στολίζαμε κάθε χρονιά το δέντρο μας, ακριβώς ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα, εσύ περνούσες μόνο τα φωτάκια και μετά με άφηνες στον ψυχαναγκασμό μου να βάλω τα στολίδια εκεί που θέλω εγώ. Και φέτος θα στολίσουμε κάποια στιγμή, και τα φωτάκια θα περάσουμε μόνοι μας, όμως το μόνο αληθινό φως που θα συνεχίσει να φέγγει σε αυτό το σπίτι, είναι το δικό σου» έγραψε στη λεζάντα η δημοσιογράφος.

Δείτε τη δημοσίευση

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.