Η.Τσακαλίδης: Τα “τερτίπια” του δημάρχου εκθέτουν τον δήμο Ωραιοκάστρου

Η.Τσακαλίδης: Τα “τερτίπια” του δημάρχου εκθέτουν τον δήμο Ωραιοκάστρου

του Ηρακλή Τσακαλίδη, δημοτικός σύμβουλος “Συνεργασία Τώρα” 
Με την υπ αριθμ πρωτοκ 6429/28.3.2022 αίτησή μου, ζήτησα από τον Δήμο μας να μ ενημερώσει πόσοι και ποιοί είναι οι ειδικοί σύμβουλοι του δημάρχου, ποιό το ακριβές αντικείμενο υπηρεσιών που ο καθένας απ αυτούς παρέχει και ποιά είναι η αμοιβή καθενός.
Με την υπ αριθμ πρωτοκ 8226/18.4.2022 απάντησή του ο δήμαρχος επικαλέστηκε προστασία προσωπικών δεδομένων και αρνήθηκε την παροχή των πληροφοριών που ζήτησα.
Με την υπ αριθμ εμπιστ πρωτοκ 206/2.6.2022 αναφορά μου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης, ζήτησα την παρέμβασή της για την εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας.
Με το υπ αριθμ πρωτοκ 13032/16.6.2022 ο δήμαρχος, ακολουθώντας την προσφιλή του τακτική, προσπάθησε για ακόμη μια φορά να αποπροσανατολίσει το ελεγκτικό έργο της Αποκεντρωμένης.
Με την υπ αριθμ εμπιστ πρωτοκ 226/17.6.2022 αναφορά μου προς την Αποκεντρωμένη, ζήτησα μετ επιτάσεως την εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας.
Με το υπ αριθμ εμπιστ πρωτοκ 226/22.6.2022 έγγραφό της τελικά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης επιτάσσει τον Δήμο Ωραιοκάστρου να μου δόσει τις πληροφορίες που είχα ζητήσει.
Εν αναμονή λοιπόν της τελικής απάντησης του δημάρχου, ο οποίος μάλλον δεν έχει αντιληφθεί ότι έχει προ πολλού παρέλθει η εποχή της παντοδυναμίας του Καίσαρα εκφρασμένη με τη ρήση αργότερα του Λουδοβίκου ” l etat cest mois”!.
Κάποτε επιτέλους θα πρέπει όλοι να αποδεχτούμε ότι οι νόμοι βρίσκονται πάνω απ τους ανθρώπους.
Ο διασυρμός δε του Δήμου Ωραιοκάστρου βρίσκεται στην τελευταία παράγραφο της από 22.6.2022 επιστολής της προς τον δήμο:
” Παρακαλούνται επιπροσθέτως και οι δύο πλευρές για αγαστή συνεργασία προς το συμφέρον του Δήμου”.
Μ άλλα λόγια, κύριοι της διοίκησης δεν πάτε καλά.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.