Η Τσικρίκα απαντάει στον Πολάκη για τις φωτογραφίες με στελέχη της ΝΔ

[ad_1]

Η Τσικρίκα απαντάει στον Πολάκη για τις φωτογραφίες με στελέχη της ΝΔ

 Για τον σάλο που έχει προκληθεί μετά την ερώτηση που έκανε στον πρωθυπουργό αλλά και για την πρωτοφανή επίθεση που δέχεται μέσω social media μίλησε η Ευαγγελία Τσικρίκα.

 

Μιλώντας στον Vima FM είπε για την αήθη επίθεση από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη:

«Όλες αυτές είναι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν εν ώρα δουλειάς. Δεν βρήκαν τίποτα να προσάψουν και έβγαλαν εκείνες τις φωτογραφίες. Αν λοιπόν θέλουν τόσο πολύ, να βγάλω και φωτογραφίες και με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πρωτοκλασάτα, με τον πρωθυπουργό… Γιατί με τον Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν βγάζουν όλοι οι συντάκτες φωτογραφίες αναμνηστικές; Μπορώ μετά από 20 χρόνια στη δουλειά να κάνω κριτική σε οποιονδήποτε πολιτικό, σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, γιατί ακριβώς δεν ξέρουν τι ψηφίζω, και νομίζω ότι μπορώ να μιλάω με αντικειμενικότητα, αυτό είναι το παράσημό μου. Ας κάνουν ό,τι θέλουν, δεν με ενδιαφέρει πραγματικά.. Καταλαβαίνω αυτήν την πρακτική, είναι όντως πρωτόγνωρη… Έχουν χάσει κάποιοι την ψυχραιμία τους, δεν πειράζει».

Για τη ερώτηση στην συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ είπε:

«Έκανα την ερώτηση για ποιο λόγο; Για να βοηθήσω κάποιο κόμμα; Την προσωπική μου αγωνία μετέφερα, και άλλων 600 εργαζομένων, και χιλιάδων άλλων, οι οποίοι θα μείνουν στο δρόμο».

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.