Η χιονόπτωση απέδειξε τη γύμνια της δημοτικής αρχής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27.1.2014
Η χιονόπτωση απέδειξε τη γύμνια της δημοτικής αρχής
Μια χιονόπτωση λίγων μόλις ωρών και χωρίς μεγάλη ένταση ήταν αρκετή, ώστε να δείξει για μια ακόμη φορά τη γύμνια της δημοτικής αρχής Ωραιοκάστρου. Παρά τις προειδοποιήσεις των αρμοδίων για κύμα κακοκαιρίας το Σαββατοκύριακο, η διοίκηση του δήμου δεν προχώρησε έγκαιρα σε ρίψη αλατιού με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν τα πάντα στο δήμο Ωραιοκάστρου.
«Η ανικανότητα και αδιαφορία της δημοτικής αρχής για πολλοστή φορά προκάλεσαν σοβαρότατα προβλήματα στους δημότες του δήμου μας. Εκτός από τα σοβαρά κυκλοφοριακά και συγκοινωνιακά προβλήματα, που σημειώθηκαν χθες, υπήρξαν και περιπτώσεις όπου απειλήθηκε η σωματική ακεραιότητα των δημοτών μας, λόγω του πάγου σε δρόμους και πεζοδρόμια», αναφέρει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα» και υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.
«Η ολιγωρία της διοίκησης για έγκαιρη ρίψη αλατιού απομόνωσε χωριά, έκλεισε σχολεία και ακινητοποίησε τους συνδημότες μας στα σπίτια τους. Δεν είναι δυνατόν σε άλλους δήμους της Θεσσαλονίκης, με το ίδιο ή και μεγαλύτερο υψόμετρο με το δήμο Ωραιοκάστρου, τα σχολεία να λειτούργησαν ομαλά και στο δήμο μας να παρέμειναν κλειστά. Θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στο Θεό που η κακοκαιρία διήρκησε μόλις λίγα 24ωρα και δεν δημιουργήθηκαν σοβαρότερα προβλήματα», συμπληρώνει ο κ. Γαβότσης και καταλήγει: «Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε όλοι μας ότι ο ρόλος της δημοτικής αρχής είναι να βρίσκεται δίπλα στον δημότη και να λύνει τα προβλήματά του και όχι να του δημιουργεί περισσότερα. Το να διαχειριστεί κανείς αυτό το μικρό κύμα κακοκαιρίας δεν απαιτεί ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ. αλλά δυστυχώς γίνεται εμφανές για μια ακόμη φορά ότι η συγκεκριμένη δημοτική αρχή δε ΜΠΟΡΕΙ να διαχειριστεί ούτε τα απλά έκτακτα καιρικά φαινόμενα».

Γραφείο Τύπου
Πολιτεία με όραμα,επικεφαλής Άστεριος Γαβότσης.

20140127-185151.jpg

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.