Η ώρα της αλλαγής για την αγορά του Ωραιοκάστρου έφτασε

Πολλά λεφτά ετοιμάζονται να “πέσουν” στην αγορά του Ωραιοκάστρου μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου.     Συνολικού  κόστους 1.900.000 E !!!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με τον Δήμο Ωραιοκάστρου ετοιμάζονται να μπουν σε ένα απο τα πιο σημαντικά προγράμματα που έχει βγει απο το ΕΣΠΑ τα τελευταία χρόνια. Σκοπός του προγράμματος η αναβάθμιση της τοπικής αγοράς με όφελος των καταστηματαρχών αλλά και του αγοραστικού κοινού και όλων των πολιτών του δήμου.

Ανάπλαση πεζοδρομίων,φωτισμός, χώροι  στάθμευσης, διαδραστικοί πίνακες που θα αναγράφουν την κίνηση της πόλης, δωρεάν wi-fi είναι μόνο μερικά που μπορούν να υλοποιηθούν μέσω του προγράμματος. Με μια μόνο βασική προϋπόθεση,την συναίνεση των καταστηματαρχών. Απλά την συναίνεσή τους και η ποιότητα ζωής των κατοίκων του Ωραιοκάστρου θα αλλάξει προς το καλύτερο!

Για την πλήρη ενημέρωση του προγράμματος οι καταστηματάρχες καλούνται να είναι την Τετάρτη 11/7/18 στις 19:30 στην αίθουσα των δημοτικών συμβουλίων στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου.

Η ώρα της αγοράς του Ωραιοκάστρου έφτασε,αρκεί να είναι όλοι μαζί σε αυτό.

 

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Ε.Σ.Ω. εδώ 

 

“Παρουσίαση του προγράμματος ΕΣΠΑ για το οποίο προτίθενται να καταθέσουν φάκελο ο                           Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με το Δήμο Ωραιοκάστρου.

Θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλοι οι καταστηματάρχες του Ωραιοκάστρου καθώς και οι ιδιοκτήτες ακινήτων στις περιοχές

Λεωφόρος Δημοκρατίας,

Κομνηνών ,

Αριστοτέλους, και

Βασ.Γεωργίου                                                       

όπου θα είναι και οι οδοί παρέμβασης του συγκεκριμένου project.

Όλοι και καταστηματάρχες καλούνται  την Τετάρτη στις 19:30 να προσέλθουν στην αίθουσα του δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείου Ωραιοκάστρου για να έχουν μία ολοκληρωμένη άποψη για το τι περιλαμβάνει και ποιες  είναι οι παρεμβάσεις οι οποίες προσφέρει το πρόγραμμα συνολικού κόστους 1.900.000 Ε

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη και καθοριστική για την υλοποίηση ενός τόσο μεγάλου έργου  ανάπτυξης,προβολής και αναβάθμισης της τοπικής αγοράς του Ωραιοκάστρου .

Ήρθε η ώρα της αγοράς του Ωραιοκάστρου! Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Για το Δ.Σ. ο πρόεδρος Ιακωβίδης Βασίλης ” 

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.