Η 4η Ιουλίου, ημερομηνία-σταθμός για τις τηλεοπτικές άδειες

[ad_1]

Η 4η Ιουλίου, ημερομηνία-σταθμός για τις τηλεοπτικές άδειες

Όλες οι αιτήσεις ακυρώσεως των τηλεοπτικών σταθμών της χώρας σε βάρος του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες θα συζητηθούν στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας υπό τη μείζονα σύνθεσή του, με εντολή του προέδρου του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, 

στις 4 Ιουλίου.

Ο πρόεδρος του ΣτΕ όρισε τη συγκεκριμένη δικάσιμο εμβόλιμα, κατά τη συνεδρίαση της οποίας θα συμμετέχουν όλοι οι σύμβουλοι της επικρατείας αλλά και οι αντιπρόεδροι.

Μάλιστα ένας εκ των συνηγόρων των τηλεοπτικών σταθμών είχε αποστείλει επιστολή στον υπουργό Επικρατείας ζητώντας επίσπευση της συζήτησης των προσφυγών ενόψει του ενδιαφέροντος για το ξεκαθάρισμα του τηλεοπτικού τοπίου.

Χαρακτηριστικά στην επιστολή αναφέρεται ότι είναι κρίσιμο για τη διασφάλιση της αξιοπιστίας και της φερεγγυότητας του διαγωνισμού να γίνει δεκτό το αίτημα επίσπευσης, και πως η έκδοση της δικαστικής απόφασης μετά το πέρας της διαγωνιστικής διαδικασίας θα αποτελέσει πλήγμα στη λειτουργία του κράτους δικαίου.

iefimerida.gr

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.