Η Eλεονώρα Μελέτη μιλά πρώτη φορά για την πρόταση που είχε για το «Star Academy»

[ad_1]

Η Eλεονώρα Μελέτη μιλά πρώτη φορά για την πρόταση που είχε για το «Star Academy»

Μια εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη στη δημοσιογράφο Βένια Καραγιάννη για λογαριασμό του People. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Survivor Panorama» μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφαση που πήρε να κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων, αλλά και την επαγγελματική πρόταση που δέχτηκε από το Epsilon να παρουσιάσει το Star Academy. 

 

«Ισχύει ότι είχα επαφές με τον κύριο Βρυώνη και ισχύει ότι θίχτηκε το θέμα της παρουσίασης του Star Academy αλλά και της πρωινής ζώνης του σταθμού. Έκανα ραντεβού και επαφές μόνο με τον κύριο Βρυώνη, σε κάποιες ήταν και ο κύριος Λαμπρόπουλος. Λυπάμαι αν στενοχωριούνται μερικοί, αλλά είναι αλήθεια και αν λέω ψέματα, να βγει ο σταθμός να με διαψεύσει», ανέφερε η Ελεονώρα.

Οι σχέσεις με το Ε πώς είναι; «Με τον κύριο Βρυώνη άψογες, με το κανάλι δεν έχω καμία επαφή», τονίζει η παρουσιάστρια και τονίζει πως δεν θα επέστρεφε ξανά στο κανάλι του Περιστερίου.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.