Η Samsung έδειξε το foldable Galaxy X στη CES 2018: Να οι λεπτομέρειες που μάθαμε!

[ad_1]

Μία πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία αναφέρει ότι το Samsung Galaxy X, το smartphone με foldable panel που ετοιμάζει η κορεατική εταιρεία, είναι ήδη “σχεδόν έτοιμο” και μάλιστα έκανε την “ανεπίσημη” πρεμιέρα του στο πλαίσιο της CES 2018 στο Las Vegas.

Το ίδιο, βέβαια, είχε γίνει και πέρυσι, μόνο που φέτος, η “κλειστή” συνάντηση παρουσίασης της συσκευής συγκέντρωσε περισσότερους πελάτες, σε σχέση με αυτή της προηγούμενης χρονιάς. Έλαβε χώρα στις 10 Ιανουαρίου και, όσοι είδαν τη συσκευή, αναφέρουν ότι είναι “σχεδόν ολοκληρωμένη”, τουλάχιστον όσον αφορά το κομμάτι του hardware, και έτοιμη για μαζική παραγωγή μέσα στη χρονιά που διανύουμε, συγκεκριμένα το Νοέμβριο.

Οι ίδιες πηγές σημεώνουν ότι η το μέγεθος της οθόνης του Galaxy Χ, όταν είναι “ανοικτό”, φτάνει τις 7,3 ίντσες, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε τη μεγάλη οθόνη, όταν π.χ. βλέπετε videos – και κατόπιν, όταν θέλετε να βάλετε τη συσκευή στην τσέπη σας, να την “κλείνετε”.

Η Samsung, μάλιστα, παρουσίασε δύο διαφορετικά prototypes, ένα “infolding” και ένα “outfolding” (να διπλώνει δηλαδή είτε προς τα μέσα είτε προς τα έξω), ωστόσο μάλλον μόνο το πρώτο θα φτάσει στην αγορά.

Και αν αναρωτιέστε πώς ακριβώς είναι το “infolding” μοντέλο, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που βλέπετε στη φωτό θα σας λύσει τις απορίες.

Samsung-brought-almost-finished-foldable-Galaxy-X-to-CES-7.3-display-in-tow

The post Η Samsung έδειξε το foldable Galaxy X στη CES 2018: Να οι λεπτομέρειες που μάθαμε! appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.