Η sera team με το βραβείο έρευνας

Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ SERA team
ΤΟΥ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ FLL®
IMG_8290
Η Ομάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής SERA team του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου συμμετείχε στον διαγωνισμό του FLL® Greece το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Τα παιδιά μας, αφού προετοιμάστηκαν όλο το περασμένο διάστημα με συνέπεια, ζήλο και ενθουσιασμό, καταθέτοντας τις καινοτόμες ιδέες τους και αναπτύσσοντας εκείνες τις ηθικές αξίες που θα είναι γι’ αυτά πολύτιμα εφόδια στη ζωή τους, έδωσαν στον διαγωνισμό τον καλύτερό τους εαυτό. Το αποτέλεσμα ήταν να κατακτήσουν το βραβείο Έρευνας του διαγωνισμού αλλά κυρίως να δώσουν σε πολλούς μαθήματα ήθους και ομαδικότητας, αποσπώντας από τους κριτές και τους λοιπούς συντελεστές διθυραμβικά σχόλια. Η παρουσία της ομάδας μας ήταν από τις πλέον σοβαρές και, αντικειμενικά, ουσιαστικές, αφού σε όλα τα επίπεδα του διαγωνισμού κατέθεσαν την ψυχή τους, κινούμενοι μέσα στα πλαίσια του διαγωνισμού. Αυτό που κατόρθωσε η ομάδα μας ήταν το αποτέλεσμα της δικής τους προσπάθειας χωρίς επεμβάσεις της τελευταίας στιγμής από τους προπονητές μας. Άλλωστε αυτό είναι και το νόημα του διαγωνισμού, τα παιδιά να παράγουν τα ίδια αποτέλεσμα.
Σε αυτό το ταξίδι πολύτιμοι αρωγοί στάθηκαν οι προπονήτριές μας, η Μαρία και η Ηρώ Λεπιδά, οι οποίες από τον περασμένο Σεπτέμβριο ασχολήθηκαν με περισσό ζήλο, ανιδιοτελώς και σε βάρος του προσωπικού τους χρόνου με αυτά τα παιδία, στηρίζοντάς τα και αφήνοντάς τα να δημιουργήσουν τα ίδια. Η Ενορία ευχαριστεί τις προπονήτριες για την σπουδαία προσφορά τους.
Άλλος ένας παράγοντας για την άψογη εμφάνιση των ομάδων μας υπήρξε και η στήριξη των γονέων των παιδιών μας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μας και δίπλα στα παιδιά μας. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όλους τους γονείς για την πολύτιμη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, την ΑΥΓΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ, την πιτσαρία QUATTRO και τις ΜΟΥΣΕΣ για την προσφορά τους και τη στήριξη στην ομάδα μας.
Παιδιά, συγχαρητήρια! Ήσασταν όλοι εκπληκτικοί!

#seraprojects2016

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.