Η "sexy & deadly" Charlize Theron τα δίνει όλα στο trailer του Atomic Blonde!

[ad_1]

Η σαγηνευτική Charlize Theron επιστρέφει δυναμικά μετά το Mad Max, πρωταγωνιστώντας  στο Atomic Blonde, μία action movie η οποία φέρει την υπογραφή του εξαιρετικού σκηνοθέτη του John Wick, David Leitch. Στο Atomic Blonde η Theron υποδύεται την Lorraine Broughton, μία special agent της βρετανικής υπηρεσίας MI6, η οποία παρουσιάζεται πιο “εκρηκτική” και από ατομική βόμβα…

Atomic blonde 2

H νέα ταινία της διάσημης πρωταγωνίστριας διαδραματίζεται στο τέλος του Ψυχρού Πολέμου και πρόκειται για ένα κατασκοπευτικό θρίλερ, το οποίο διακρίνεται για τον καταιγιστικό ρυθμό της δράσης. Σύμφωνα με το story, η Lorraine αναλαμβάνει την πιο δύσκολη αποστολή στην “κατασκοπευτική καριέρα” της, καθώς καλείται να εξιχνιάσει τη δολοφονία ενός μυστικού πράκτορα της MI6. Η αναζήτηση της ξεκινάει από το Βερολίνο, όπου εκεί σε συνεργασία με τον πράκτορα David Percival (James McAvoy), θα πρέπει να ξετυλίξουν το μίτο της Αριάδνης και να “τακτοποιήσουν” όπως πρέπει τον ένοχο. Εκτός από τους Theron και McAvoy στο Atomic Blonde πρωταγωνιστούν επίσης οι Toby Jones, John Goodman και (η sexy) Sofia Boutella και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το trailer που ακολουθεί, το Atomic Blonde διαθέτει πολλές εντυπωσιακές action σεκάνς (με άφθονο ξύλο), αλλά και ορισμένες καυτές σκηνές με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Oscar ηθοποιό.  Η νέα ταινία της  Charlize Theron αναμένεται στα τέλη Ιουλίου.

The post Η “sexy & deadly” Charlize Theron τα δίνει όλα στο trailer του Atomic Blonde! appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.