Θέμα αντικειμενικών αξιών θέτει ο Α. Γαβότσης

βιλαΤο θέμα των αντικειμενικών αξιών των οικόπεδων στον δήμο Ωραιοκάστρου θέλει να βάλει ως θέμα στην επόμενη συζήτηση του δημοτικου συμβουλιου ο Α. Γαβότσης καθώς οπως υποστηρίζει σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η ανισότητα που πηγάζει από την ανακοίνωση του υπούργειου για τους κατοίκους του δήμου Ωραιοκάστρου είναι τεράστια εις βάρος τους σε σχέση ε τους όμορους δήμους.

Όπως αναφέρει, η τιμή του τετραγωνικού μέτρου στην περιοχή αγγίζει τα 100 ευρώ ενώ την ίδια ώρα η τιμή του τετραγωνικού μέτρου στην Καλλιθέα δεν ξεπερνά τα 23 ευρώ και στον όμορο δήμο Λαγκαδά τα 17 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.

«Πρόκειται για μια κατάφωρη αδικία για τους κατοίκους της Μυγδονίας, οι οποίοι θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας για το 2013» δήλωσε ο κ. Γαβότσης και συμπλήρωσε: «Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τα οικονομικά όλων, έρχεται το υπουργείο Οικονομικών και ζητά από τους ιδιοκτήτες οικοπέδων να χρυσοπληρώσουν τις περιουσίες τους. Ενώ, την ίδια ώρα, η διοίκηση του δήμου σφυρίζει αδιάφορα».

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.