Θανατηφόρο τροχαίο Πλαταμώνα – Η ανακοίνωση των ΚΤΕΛ

Θανατηφόρο τροχαίο Πλαταμώνα – Η ανακοίνωση των ΚΤΕΛ

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της σήραγγας του Πλαταμώνα, στη 01:30 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 22.4.2023 μεταξύ λεωφορείου των ΚΤΕΛ και 2 ΙΧ. Στο ίδιο αυτοκίνητο που επέβαινε ο άτυχος 19χρονος ο οποίος έχασε τη ζωή του τραυματίστηκαν σοβαρά και τρεις άνδρες, 19, 22 και 34 ετών

Η ανακοίνωση των ΚΤΕΛ:

Διώροφο λεωφορείο της εταιρείας μας, με 75 επιβάτες, που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, εκτελώντας το δρομολόγιο των 23.59, κινούμενο με κανονική ταχύτητα όπως εμφαίνεται από την τηλεματική, προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα επί της Εθνικής οδού Ι. Χ., μετά την έξοδο από τούνελ στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς. Παρά την προσπάθεια του εξαιρετικά έμπειρου οδηγού, η θέση των Ι. Χ. ήταν τέτοια, που δεν κατέστη δυνατή η αποφυγή του δυστυχήματος.
Από την αστυνομία πληροφορηθήκαμε, ότι υπάρχει ένας νεκρός εκ των παρισταμενων επιβατών Ι. Χ. Οι επιβάτες του λεωφορείου είναι ΌΛΟΙ καλά, όπως και ο οδηγός και όλοι αφιχθησαν στον Κηφισό στις 9 πμ της Κυριακής, με λεωφορεία που έστειλε άμεσα η εταιρεία μας. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από τις αρχές.
Η εταιρεία μας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της, για την απώλεια ενός συνανθρώπου μας και τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση των τραυματιών.
Ο έμπειρος οδηγός του λεωφορείου μας, το οποίο ενεπλακη σε Τροχαίο δυστύχημα, αφέθηκε ελεύθερος από τον εισαγγελέα, καθώς δεν προέκυψε καμία παράβαση, από το αλκοτέστ (διαπιστώθηκε ποσότητα αλκοόλ “ΜΗΔΕΝ” ) και όλα τα υπόλοιπα δεδομένα που εξετάστηκαν (κατάσταση λεωφορείου, ταχογραφος, κλπ).
Σε κάθε περίπτωση, η δικαιοσύνη θα αποδωθεί, με την πλήρη διερεύνηση του συμβάντος, από τις αρχές. Αυτό που προέχει, για την εταιρεία μας, είναι η ανάρρωση των συνανθρώπων μας. Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά τη βαθύτατη θλίψη μας για το θάνατο ενός νέου παιδιού, από τους επιβαινοντες στα δύο Ι. Χ. και την ευχή μας, να μη θρηνησουμε ποτέ ξανά, θύμα της ασφάλτου.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.