«Θα προβούμε σε όλες τις δέουσες ενέργειες για την αποκατάσταση της βλάβης»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
[email protected]

12 Αυγούστου 2015

Αστ. Γαβότσης: «Θα προβούμε σε όλες τις δέουσες ενέργειες για την αποκατάσταση της βλάβης»

Πρόβλημα με τη σταθερότητα και τη στατικότητα του τοιχίου περίφραξης πρόεκυψε στο Κονταξοπούλειο δημοτικό γυμναστήριο. Συγκεκριμένα, στη διασταύρωση των οδών Μ. Μερκούρη και Γαβρά – επί της οδού Μ. Μερκούρη – το τοιχίο της περίφραξης πήρε κλίση προς την εσωτερική πλευρά του αύλειου χώρου. Η κλίση που παρουσίασε το συγκεκριμένο τοιχίο οφείλεται στο ότι επί σειρά πολλών ετών δεν έγινε καμία προσπάθεια συντήρησης, πολύ δε περισσότερο, αντιμετώπισης του προβλήματος.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το πρόβλημα κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου μετέβη επιτόπου για αυτοψία ενώ τοποθετήθηκε ταινία ασφαλείας που περιόρισε την πρόσβαση τόσο εξωτερικά, όσο κι εσωτερικά του αύλειου χώρου του Κονταξοπουλείου.

«Δεν είμαστε επ’ ουδενί διατεθειμένοι να διακινδυνεύσουμε τη σωματική ακεραιότητα των συμπολιτών μας. Θα προβούμε σε όλες τις δέουσες ενέργειες για την αποκατάσταση της βλάβης. Είναι υποχρέωση μας τόσο έναντι των συμπολιτών μας, όσο και έναντι της διαφύλαξης της δημοτικής μας περιουσίας» δήλωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, τονίζοντας ότι σε νεκρό χρόνο θα συνταχθεί μελέτη για την αποκατάσταση της βλάβης.
image
image
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.