Θα προσπαθήσει να έρθει το καλοκαίρι τις επόμενες ημέρες

Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου μας ενημερώνει για την εξέλιξη του καιρού τις επόμενες ημέρες: 

Το καλοκαίρι θα προσπαθήσει, και σ’ ένα μεγάλο βαθμό μάλιστα δείχνει να τα καταφέρνει να κρατήσει τα ηνία τις επόμενες ημέρες και τουλάχιστον μέχρι την επόμενη Πέμπτη! 

Η θερμοκρασία θα επανέλθει στα φυσιολογικά για την περίοδο που διανύουμε επίπεδα ενώ ένα κύμα ζέστης, κατά τόπους όμως μόνο έντονης, (όχι καύσωνας) προβλέπεται και με τα τελευταία μετεοστοιχεία την ερχόμενη εβδομάδα και κυρίως το τριήμερο Τρίτης-Τετάρτης-Πέμπτης ( 3 με 5 Ιουλίου).

Όσον αφορά την αστάθεια, αυτή την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή θα περιοριστεί κατά τόπους κυρίως στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα.

Από την Δευτέρα έως και την Πέμπτη 5 Ιουλίου η αστάθεια φαίνεται ότι θα περιοριστεί σημαντικά και η ηλιοφάνεια θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Οι άνεμοι από το Σαβ/κύριακο και έως και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας (Πέμπτη 5/7) θα συναινούν με τις φευγάτες διαθέσεις όσων θα κινηθούν προς τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου καθώς δεν θα ξεπερνουν τα 5 και μονο τοπικα τα 6 μποφόρ.

Όπως θα δείτε  στο μετεοδιάγραμμα θερμοκρασίας υπάρχουν όμως οι ενδείξεις για κάποια αλλαγή και πάλι του καιρού προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας!

36241380_2064437053795702_3787024689545609216_n
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.