Θεσμός η καρναβαλική παρέλαση Ωραιοκάστρου – Η ιστορία της μέχρι τώρα

Θεσμός η καρναβαλική παρέλαση Ωραιοκάστρου – Η ιστορία της μέχρι τώρα

Η πορεία της καρναβαλικής παρέλασης Ωραιοκάστρου ξεκίνησε το 2012.
Η ιδέα γεννήθηκε απο τον τότε Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου υπό την προεδρία της Γεωργίαδου Μαρίνας.

Μια εκδήλωση ερασιτεχνικά στημένη αλλά με πολύ καλή διάθεση. Συμμετείχαν περίπου 400 άτομα σε μια διαδρομή στους κεντρικούς δρόμους του Ωραιοκάστρου,Κομνηνών με Λ.Δημοκρατίας και σημείο λήξης το Κονταξοπούλειο γυμναστήριο.
imageimageimageimage

Η δεύτερη πραγματοποιήθηκε το 2013 αλλάζοντας τους διοργανωτές,μιας και το νεο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων,ως νεοσύστατο ΔΣ,δεν επιθυμούσε την διοργάνωση αυτή. Ετσι πέρασε στα χέρια της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου και πάντα με την βοήθεια της Γεωργιάδου Μαρίνας.

Η διαδρομή ήταν ίδια με την διαφορά οτι στο σημείο λήξης υπήρχαν καταστήματα του Ωραιοκάστρου που κερνούσαν απο τα προϊόντα τους τον κόσμο. Συμμετείχα περίπου 2500 άτομα.
imageimageimageimageimage

Και έφτασε η στιγμή για την πραγματοποίηση της τρίτης παρέλασης…έτσι δημιουργούνται οι θεσμοί!!!
Αυτη τη φορά στο “παιχνίδι” εμπλέκεται ενεργά και ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου.
Φυσικά και δεν έλειψαν σε καμία απο τις τρίτης παρελάσεις οι κακές γλώσσες…. … Οι γλώσσες τις επι κρίσης,της κατα κρίσης και της καταλαλιάς…..

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ σε ολους τους συμμετέχοντες,που για διάφορους λόγους δεν μπορούν να ξεφύγουν και το συγκεκριμένο τριήμερο,μπορούν όμως να διασκεδάσουν με την ψυχή τους στην καρναβαλική παρέλαση Ωραιοκάστρου με πολύ χορό,φαγητό και ποτό και ολα δωρεάν!!!
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.