Θεσσαλονίκη:Συνελήφθη 31χρονος που μετέφερε παράνομα 10 αλλοδαπούς σε Ι.Χ.

Συνελήφθη 31χρονος για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών με επιβατικό όχημα

 

Κατά την προσπάθεια διαφυγής του ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα την εκτροπή του οχήματος του

 

Στη σύλληψη 31χρονου άντρα που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης.

 

Πρόκειται για αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, συμμορία, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, αντίσταση και απείθεια.

 

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες (07-06-2019), αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο να κινείται στην Εγνατία Οδό. Στο ύψος του οικισμού Λίμνης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο εν λόγω όχημα που οδηγούσε ο συλληφθείς, ο οποίος, προκειμένου να διαφύγει, ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς με αποτέλεσμα την εκτροπή και ανατροπή του οχήματος εντός αγροτεμαχίου.

 

Ο 31χρονος προσπάθησε να διαφύγει πεζός πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

 

Έπειτα από έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δέκα (10) αλλοδαπών, οι οποίοι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, εισήλθαν παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό προκειμένου να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.