Θεσσαλονίκη: Έκκληση για πληροφορίες για τον 70χρονο που ανασύρθηκε νεκρός

Έκκληση για πληροφορίες για τον 70χρονο που ανασύρθηκε νεκρός από τον Θερμαϊκό, απευθύνει το λιμεναρχείο

Πρόκειται για άνδρα αναστήματος περίπου 1,75 μ., αδύνατο, με γκρίζα μαλλιά και μούσια. Φορούσε φόρμα και μπλούζα μαύρου χρώματος και κάλτσες χωρίς υποδήματα

Η σορός ενός 70χρονου άνδρα εντοπίστηκε χθες αργά το βράδυ, Σάββατο, στη θαλάσσια περιοχή του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης στο ύψος της Αριστοτέλους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης σήμερα το πρωί, πρόκειται για άνδρα αναστήματος περίπου 1,75 μ., αδύνατο, με γκρίζα μαλλιά και μούσια. Φορούσε φόρμα και μπλούζα μαύρου χρώματος και κάλτσες χωρίς υποδήματα. Η σορός φυλάσσεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Το λιμεναρχείο παρακαλεί όσους γνωρίζουν κάτι για το άτομο αυτό ή έχουν πληροφορίες για αυτό ή γνωρίζουν για κάποιο αγνοούμενο άτομο με αυτά τα χαρακτηριστικά, να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι για τη διάσωση, που επιχειρήθηκε με φουσκωτό του λιμενικού, κινητοποιήθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα και το λιμενικό.

Όταν έφτασαν τα πυροσβεστικά οχήματα, το λιμενικό είχε βγάλει ήδη τον άνδρα από τη θάλασσα ενώ στο σημείο έχει σπεύσει και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Μακεδονία
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.